Systeemintegrator/Systeemarchitect (HBO, Informatica (Systeemontwerp/systeemarchitectuur) Industriële automatisering, Informatietechniek, Elektrotechniek, Automatisering, regio Utrecht)

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze klant is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van infrastructuur en waterstaat. De organisatie beheert en ontwikkelt hoofdwegen en hoofdwatersystemen. De dienst heeft als hoofdtaken om te werken aan de vlotte en veilige doorstroming van het verkeer, het onderhoud en de verbetering van het systeem van vaarwegen en de bescherming tegen overstromingen. Onze klant kent ongeveer 8700 medewerkers en heeft meer dan 100 jaar ervaring.

Functieomschrijving

Je wordt vanuit de afdeling installaties en bediening ingezet voor het project afsluitdijk. Je werkt op dit project samen met een collega systeemarchitect/ -integrator. Je bent daarmee samen met een collega voor het dynamisch deel van het project ene serieuze gesprekspartner voor o.a. aansluitende projecten en ontwikkelingen, de regio en de opdrachtnemer binnen jouw vakgebied. Je adviseert tijdens alle fasen van een project gevraagd en ongevraagd aan de projectorganisatie over de onderwerpen met betrekking tot integraliteit en kwaliteit van het aan te leggen en te onderhouden systeem op basis van kader en beleid RWS, zoals de landelijke bruggen- en sluizenstandaard en de werkwijzer WRS. Tevens stem je af met en rapporteer je naar de afdeling installaties en bediening. 


Je neemt beslissingen in overleg met jou directe collega over het geheel en indien noodzakelijk ook over belangrijke technische details binnen het dynamische deel. Hierbij gaat het niet alleen om het borgen van technische raakvlakken, maar ook de functionele en organisatorische raakvlakken. Daarnaast ben je met de directe collega ook verantwoordelijk voor de integratie van de techniek in samenhang met de processen en de organisatie. Op deze manier draagt de afdeling zorg voor de realisatie van ene operationeel werkend systeem. 


Eisen

HBO afgestudeerd in de richting Informatica (Systeemontwerp/systeemarchitectuur) Industriële automatisering, Informatietechniek, Elektrotechniek, Automatisering.

Je hebt 5 jaar aantoonbare en relevante werkervaring in een zelfstandige rol met bijbehorende eindverantwoordelijkheid.

Aantoonbaar minimaal 5 jaar ervaring met systeemarchitectuur, systeemintegratie en architect methoden en lifecycle management van bedrijf kritische systemen.

Aantoonbare kennis en ervaring met systems engineering

Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in een omgeving met maatschappelijke en politiek-bestuurlijke verhoudingen.


Wensen

Kennis van sluizen en/of bruggen (installaties en software)

Kennis van relevante wet -en regelgeving en (beleid) kaders

Kennis van RWS aanpak, standaarden en richtlijnen


Aanbod

Werken op project basis tot 21-05-2021 met mogelijke verlenging van 3 keer 24 maanden. 


Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers?  Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.


Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV naar r.van.der.velden@trinamics.nl en/of bel naar 076-5487373 en vraag naar Rafael van der Velden