Kwaliteit Technicus (MBO, Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde, Elektrotechniek, regio Zuid Holland)

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze klant levert en produceert hoogwaardige meet en regelapparatuur voor de industrie in de breedste zin van het woord. In regio Zuid Holland bevinden zich verschillende bedrijven op dezelfde locatie en werken nauw met elkaar samen om zo niet alleen de kwaliteit te kunnen garanderen, maar ook om klantgericht en dienstverlenend te kunnen werken. In totaal zijn er ca/600 mensen werkzaam op locatie. Het leuke van deze locatie is dat alle stadia van het productie proces hier worden doorlopen. Van de klantvraag tot levering alles wordt gedaan vanuit één centraal punt. Het werken met deze korte lijnen maakt het werk niet alleen mooi, ook uniek. Verder is onze klant het best te omschrijven als: toonaangevend, loyaal, zelfstandig en met veel vrijheid.


Functieomschrijving

Jij bent een spin in het web als het gaat om kwaliteit bij onze klant. Je weet aan welke richtlijnen de producten en processen dienen te voldoen en test en keurt deze ter plekke. Door jouw hoge mate van zelfstandigheid maak je deze processen snel eigen en signaleert verbeterpunten. Als Kwaliteit Technicus waarborg je kwaliteit van alle processen op het gebied van productie en veiligheid door het voeren van audits en het naslaan van de juiste documentatie draag jij bij aan een goed kwalitatief product binnen een veilige werkomgeving. Als er nieuwe producten worden ontwikkeld ben jij de persoon die keurt op kwaliteit volgens de juiste voorgeschreven normering. Een uitdagende en verantwoordelijke taak om onderdeel te zijn bij dit unieke productie proces. Natuurlijk draag je iedere dag bij aan de verbetering van het bewustzijn van jouw collega’s op het gebied van veiligheid en kwaliteit. 


Eisen

Een afgeronde MBO niveau 4 Werktuigbouwkunde, Technische bedrijfskunde of Elektrotechniek met minimaal 3 jaar ervaring

Je kunt analytisch denken, problemen oplossen en bent leergierig

Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Je bent zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel 

Ervaring binnen QHSE / SHEQ (Quality Health Safety Environment) is een pré.


Aanbod

·          Flexibele werktijden

·          Een fulltime baan

·          Een sterk en innovatief bedrijf

 

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.


Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV naar r.van.der.velden@trinamics.nl en/of bel naar 076-5487373 en vraag naar Rafael van der Velden.

Solliciteren bij

Rafael van der Velden 076-5487373