Support Engineer

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Voor onze opdrachtgever in de regio Rotterdam zijn we op zoek naar een Support Engineer. De opdrachtgever is een zeer professionele en groeiende machinebouwer met veel vraag naar goede technici. Innovatie en troubleshooting zijn enkele kernwoorden die goed toepasbaar zijn binnen deze organisatie. De ontwikkeling van hun medewerkers is een belangrijk speerpunt. Technische opleidingen en cursussen kunnen altijd aangevraagd worden. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden voor kandidaten die zich verder willen specialiseren. Er is een prima inwerktraject voor iedere nieuwe medewerker.

Functieomschrijving

Ben je een afgestudeerd werktuigbouwkundige? Dan past de functie van Support Engineer heel goed bij jou. Als Support Engineer ben je werkzaam op de afdeling Mechanical Engineering. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de uitwerking van klant specifieke modules en deel-installaties. Klant specifiek, omdat de modules en installaties al zijn verkocht door de opdrachtgever en ze per klant kunnen verschillen. Het uitwerken ervan gebeurt in het 3D CAD systeem Solidworks. Als Junior Support Engineer bied jij technisch administratieve ondersteuning aan medewerkers op de afdeling. Werkzaamheden die er verder bij komen kijken zijn:

  • Verrichten van administratieve werkzaamheden, zoals het samenstellen van richtlijnen, instructieboeken, manuals en gebruikershandleidingen;
  • Registreren en beheren van technische informatie (in o.a. Sharepoint);
  • Pro-actief verzamelen van informatie binnen en buiten de organisatie voor het uitwerken, opstellen en bewaken van de installatie instructies, voorschriften en handleidingen.

Eisen

  • Minimaal een afgeronde opleiding MBO werktuigbouwkunde (niv. 4);
  • Affiniteit met machinebouw;
  • Kennis en ervaring in het gebruik van een 3D CAD systeem (Solidworks of Inventor);
  • Representatief, kwaliteitsbewust en een analytische, proactieve en daadkrachtige instelling;
  • Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal. In woord en geschrift.

Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar t.van.der.linden@trinamics.nl en/of bel naar 010- 307 27 27 en vraag naar Tom van der Linden.