Project Planner Maritieme industrie

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze opdrachtgever is een bedrijf dat innoverende systemen ontwikkeld en integreert. Het betreffen elektrische en elektronische systemen aan boord van diverse schepen, van luxe jachten tot offshore en bagger schepen. Het bedrijf doet over de hele wereld zaken en heeft diverse locaties verspreid over Europa.


Functieomschrijving

Van start tot oplevering ben je verantwoordelijk voor de planning van het gehele project. Hierbij worden alle werkzaamheden van het project zorgvuldig bekeken. Je bent aanspreekpunt binnen de projectorganisatie. Ook zorg je ervoor dat de planning van de werf afgestemd is en ben je continu in contact met onderaannemers en de andere planners. Je werkt in MS Projects en bent de kennishouder voor alle vragen met betrekking tot de planning. Je bent altijd op de hoogte van de interne activiteiten planning en de capaciteitsplanning van de lopende projecten. Je verwerkt alles in een planningsysteem en je rapporteert aan de projectmanagers en directie.


Eisen

§  HBO diploma, Elektrotechniek of Technische bedrijfskunde is een pre

§  Aantoonbare proceskennis

§  Je hebt analytisch, assertief en bent vastberaden

§  Communicatief ben je vaardig in Nederlands en Engels (woord en schrift)

§  Je hebt ervaring opgedaan met projectplanning en MS Projects


Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.


Inlichtingen bij

Sam Hoogland

Solliciteren bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar Sam Hoogland via s.hoogland@trinamics.nl en/of bel naar 06-219 34 737