System Engineer Elektronica

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze klant is een vooraanstaande ontwikkelaar en bouwer van diverse specialistische trailertoepassingen in de transport/automotive industrie. Het is een hecht familiebedrijf en is al sinds begin vorige eeuw actief in het bouwen van wagens en trailers.


Functieomschrijving

Bij iedere trailer kijk je naar het wensen- en eisenpakket van de klant en vertaald dit naar systeemontwerpen en houd daarbij rekening met kwaliteiten, gebruiksgemak, produceerbaarheid, veiligheid en natuurlijk kosten. Je bent tevens verantwoordelijk op het gebied van belangrijke onderdelen als sensoren, bus-systemen, controllers, communicatieprotocollen en zet zaken om naar diverse schema’s. Een belangrijk deel van de functie is tevens het maken van risicoanalyses, begeleiding van prototype bouw en nieuwe systemen testen. Mede doormiddel van het onderzoeken van ontwikkelingen binnen het vakgebied ontwikkel je nieuwe toepassingen voor het product van de klant. Als engineer ben je tevens ondersteuning voor aftersales en je levert documentatie volledig en correct aan.


Eisen

·         Je bent in het bezit van een technisch HBO- of WO-diploma (Bijvoorbeeld Elektrotechniek of Autotechniek etc.)

·         Je spreekt naast Nederlands ook goed Engels en liefst ook nog Duits en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden

·         Ervaring in Engineering binnen Elektronica van 1 tot 5 jaar is gevraagd voor deze rol

·         Je beschikt over kennis van Hardware in combinatie met softwarebesturingen

·         Je bent analytisch en kan goed zelfstandig werken

·         Daarnaast heb je organisatie vermogen en stel je prioriteiten


Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.


Inlichtingen bij

Sam Hoogland

Solliciteren bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar Sam Hoogland via s.hoogland@trinamics.nl en/of bel naar 06-219 34 737