Werkvoorbereider Elektrotechniek - Achterhoek

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze opdrachtgever is een grote speler in de installatietechniek. Een puur technisch bedrijf met een innovatief karakter. Je komt te werken in een no nonsens familiebedrijf. Deze opdrachtgever is actief in Elektrotechniek, Industriële automatisering, ICT en Telecom. Zij maken een ieders leven makkelijker en opereren landelijk.

Functieomschrijving

Tijdens het werk ben je verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van projecten. Je voert alle werkzaamheden uit die hiervoor nodig zijn. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding, het maken van tekeningen, berekeningen en meer- en minderwerk. Tevens heb je een bijdrage in de engineering binnen meerdere projecten. Materialen dienen op tijd en tegen de juiste prijs leverbaar te zijn en ingekocht te worden.


Eisen

  • Je beschikt over een MBO4 diploma Elektrotechniek
  • Ervaring als werkvoorbereider van enkele jaren
  • Kennis van tekenprogramma’s (AutoCAD/Stabiplan) zijn een pré
  • Je bent bedreven in het maken van licht- en kabelberekeningen
  • Je bent op de hoogte van normering en wetgeving
  • Je beschikt over vak- en productkennis in de Elektrotechniek
  • Je kan je goed verstaanbaar maken in het Nederlands

Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.


Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar Sam Hoogland via s.hoogland@trinamics.nl en/of bel naar 06-219 34 73

Solliciteren bij

Sam Hoogland