Embedded Software Engineer – Regio Apeldoorn

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Dit innovatieve bedrijf is gespecialiseerd ontwikkeling van high-tech instrumenten om testen uit te voeren door middel van licht en straling met als uitgangspunt dat testen ook kan zonder iets kapot te maken. Met klanten van de medische sector tot producenten van bier en van Nederland tot in de VS zijn zij een van de belangrijkste spelers ter wereld in de ontwikkeling en productie van instrumenten voor onderzoek van objecten aan de hand van hun spectrum en hun wisselwerking met straling van verschillende energie.


Functieomschrijving

Je functie bestaat uit het ontwerpen, implementeren en onderhouden van de  embedded software. Ook integreer en test je de opgeleverde functionaliteit volgens vaste methodieken en de continuous integration princeples. Je geeft advies aan stakeholders binnen en buiten de eigen organisatie, denk aan klanten en collega’s, met betrekking tot maatwerksoftware implementatie. Je gebruikt je kennis en creativiteit om technische vraagstukken te veranderen in uitvoerbare projecten. Je fungeert als verbindende factor tussen interne en externe stakeholders om zo de juiste koers te bepalen en tot oplossingen te komen in verschillende projecten.


Eisen

  • Je hebt HBO niveau bij voorkeur Elektrotechniek, Computertechniek of Technische informatica
  • Ervaring met Embedded software, Scrum/Agile en aantoonbaar met C en C++
  • Sterke affiniteit met ARM platformen, Ethernet protocollen, USB interface
  • Je kent design reviews, Continuous integration concepten en andere test strategieën.
  • Je hebt ervaring met FPGA design, Xilinx, Python, Qt, C#/.NET en Delphi is pré.
  • Je bent communicatief vaardig in Nederlands en Engels

Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.


Inlichtingen bij

Sam Hoogland

Solliciteren bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar s.hoogland@trinamics.nl en/of bel naar 06-219 34 737