Elektronica Engineer - Regio Apeldoorn

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Dit innovatieve bedrijf is gespecialiseerd ontwikkeling van high-tech instrumenten om testen uit te voeren door middel van licht en straling met als uitgangspunt dat testen ook kan zonder iets kapot te maken. Met klanten van de medische sector tot producenten van bier en van Nederland tot in de VS zijn zij een van de belangrijkste spelers ter wereld in de ontwikkeling en productie van instrumenten voor onderzoek van objecten aan de hand van hun spectrum en hun wisselwerking met straling van verschillende energie.


Functieomschrijving

Je bent van begin tot eind betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Je ontwikkelt zowel analoge als digitale elektronica en test producten en prototypes aan de hand van specificaties en richtlijnen. Je bent mede verantwoordelijk voor het oplossen van vraagstukken op het gebied van engineering. Je werkt aan productiedocumenten van onderdelen en signaleert en rapporteert onregelmatigheden. Van tijd tot tijd voer je tevens support werkzaamheden uit.

Ben je pragmatisch, werk je graag in een multidisciplinair team met zowel software als mechanica en optica? Dan is dit de functie voor jouw.


Eisen

  • Je hebt HBO niveau in Elektrotechniek
  • Ervaring met Embedded systemen is een pré, je bezit al ervaring in elektronica ontwikkeling. (Bij voorkeur in een technische organisatie)
  • Je hebt kennis van Altium designer of een vergelijkbaar pakket
  • Ervaring met FPGA- en embedded softwaretools en/of kennis van C/C++ & VHDL is een pré
  • Je bent sterk probleemoplossend en werkt resultaatgericht
  • Je bent leergierig op technisch gebied en bereid nieuwe dingen te leren
  • Je bent in staat je eigen werk te plannen en zet al je kennis in
  • Je bent communicatief vaardig in Nederlands en Engels
  • Duits is een pré

Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.


Inlichtingen bij

Sam Hoogland

Solliciteren bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar s.hoogland@trinamics.nl en/of bel naar 06-219 34 737