M&R Engineer Automation (HBO, Industriële Automatisering, Elektrotechniek, Siemens S7)

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Ben jij één van de M&R Engineers die wij zoeken? Heb jij ervaring en/of kennis binnen de industriële automatisering? Dan zijn we op zoek naar jou. Voor een opdrachtgever in de regio Oss zijn wij op zoek naar een technisch specialist die in staat is om onder andere analyses uit te voeren op basis van onderhoudsgegevens. Daarnaast zullen er ook diverse projecten op worden gezet waarbij verbetering en vervanging centraal staan die jij zou moeten kunnen leiden.


Functieomschrijving

Je hebt een minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting Industriële Automatisering of Elektrotechniek. Je dient ervaring en/of kennis te hebben van DCS en/of PLC / SCADA. Je initieert, evalueert en wijzigt documenten. Daarna pas je de onderhoudsplannen aan bij technische wijzigingen. Ook ben je betrokken bij het proces van de onderhoudscontracten, je evalueert deze en sluit nieuwe contracten af. Als Senior M&R Engineer ondersteun je de engineers en automation technicians bij complexe storingen. Verder wordt een uitgebreide talenkennis van minimaal Nederlands en Engels verwacht. We zoeken zowel een Junior als een Senior M&R Engineer!


Eisen

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding richting Industriële Automatisering of Elektrotechniek;
  • Je hebt kennis van besturingssystemen, visualisatiesystemen, databases en communicatie- en veldbustechnieken;
  • Ervaring met of kennis van procesautomatisering zoals Siemens S7, SCADA, iFix, HMI, Win CC, FOXBoro, Profibus en MODbus;
  • Je hebt kennis van industriële standaarden en onderhoudsmethoden;
  • Kennis van GMP en EHS richtlijnen;
  • Je hebt kennis van geautomatiseerde systemen en kunt hiermee omgaan;
  • Woonachtig in de regio van Oss.

Aanbod

Wij bieden je de kans om door te groeien binnen een groeiende organisatie. Vanuit de opdrachtgever word je daarom uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen. Na een periode van detachering en bij goed functioneren, treed je in vaste dienst. Trinamics bied een passend salaris, toekomstperspectief en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook zijn er leuke extra’s, zoals korting op de zorgverzekering en aanbrengpremies.

Inlichtingen bij

Ben jij degene die wij zoeken of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV en een motivatiebrief naar k.wagener@trinamics.nl en/of bel naar 024-202 26 22 of 06-18 77 81 18.

Solliciteren bij

Klaas Wagener 024-2022622