3D/BIM Ontwerper (Infra, 3D/BIM, Revit,Civil3D, Infraworks , Industrie, Nijmegen)

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Trinamics Nijmegen is op zoek naar een 3D/BIM Ontwerper. Zowel starters als meer ervaren kandidaten zijn welkom voor deze functie. De organisatie waar je komt te werken is een internationale speler met grote nationale en internationale klanten. Jij zult werken aan infrastructurele projecten en zal ondersteund worden door professionele collega’s waarmee je samen zult werken.

Functieomschrijving

Je hebt een technische achtergrond in de specialisatie infrastructuur of je hebt hier interesse in. Kennis van BIM, Revit Civil3D wordt gewaardeerd. Je werkt in projectvorm aan verschillende projecten, zowel op locatie als op kantoor, ondersteund door deskundige collega’s. Je bent gevestigd in Nijmegen en vindt het uitdagend om naar klanten te reizen. 

Eisen

  • Kennis van Infraworks, Civil3D en Revit;
  • Enthousiasme voor Infrastructurele projecten;
  • Zelfstandig werken of in teamverband is geen probleem;
  • Bereid om te reizen;
  • Proactieve, flexibele en ondernemende houding.

Aanbod

Wij bieden je de kans om door te groeien binnen een grote organisatie. Vanuit de opdrachtgever worden er daarom diverse ontwikkelingscursussen aangeboden om jezelf te ontwikkelen. Na een periode van detachering en bij goed functioneren, treed je in vaste dienst. Trinamics bied een passend salaris, toekomstperspectief en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook zijn er leuke extra’s, zoals korting op de zorgverzekering en aanbrengpremies.

Inlichtingen bij

Klaas Wagener 024-2022622

Solliciteren bij

Ben jij degene die wij zoeken of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV en een motivatiebrief naar k.wagener@trinamics.nl en/of bel naar 06-18 77 81 18.