Montagemedewerker Vacuum Brazing (m/v)

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze opdrachtgever behoort tot de modernste warmtebehandelingsbedrijven binnen Europa en is gevestigd in Eindhoven. Momenteel zijn er circa 60 medewerkers in dienst. Naast kwaliteit, technologische kennis en een klantgerichte instelling hechten wij veel belang aan een goede werksfeer; onze bedrijfscultuur is informeel. De opdrachtgever opereert zelfstandig en is gespecialiseerd in het uitvoeren van warmte- en oppervlaktebehandelingen van metalen onderdelen teneinde het materiaal de gewenste eigenschappen te laten verkrijgen of diverse onderdelen met elkaar te verbinden middels speciale soldeerprocessen.

De opdrachtgever opereert voornamelijk in technisch veeleisende markten zoals de lucht- en ruimtevaart, automobiel, elektronica en semiconductor-industrie alsook de algemene machinebouw.

Functieomschrijving

De montagemedewerker is verantwoordelijk voor onder andere:

  • Het samenstellen van (complexe) producten ten behoeve van het proces hoog temperatuur solderen (vacuum brazing) en zacht solderen. Dit aan de hand van strikt te volgen voorschriften en procedures, maar ook naar eigen inzicht, afhankelijk van de soort opdracht waaraan gewerkt wordt.
  • Het correct beladen en lossen van de ovens en het beoordelen van de kwaliteit van het soldeerproces, zowel visueel als met behulp van bv. specifieke meetapparatuur.

Eisen

De juiste kandidaat is een teamspeler die proactief, meedenkend en flexibel is en ervaring heeft in een

vergelijkbare functie. Verder beschikt hij/zij over:

  • Een MBO diploma Werktuigbouwkunde of dit niveau verkregen door werkervaring;
  • Kennis van montage- en productieprocessen alsmede van de benodigde hulp- en meetmiddelen;
  • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV naar r.aernoudts@trinamics.nl en/of bel naar 040-4015200 en vraag naar Robin Aernoudts

Solliciteren bij

Robin Aernoudts 040-4015200