Lead Mechanical (Design) Engineer

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Trinamics Nijmegen is op zoek naar Lead Mechanical Engineers die gespecialiseerd zijn in de machinebouw. Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij op zoek naar startende of de meer ervaren Mechanical Engineers. Ben je meer een Mechanical Designer of ben je meer iemand die hands-on aan de slag gaat? Voor beiden hebben we verschillende mogelijkheden bij zowel machinebouwers als de wat meer high-tech bedrijven.


Functieomschrijving

Je hebt een technische achtergrond en een afgeronde opleiding in mechanical engineering, electrical engineering of aanverwante. Als designer zijnde heb je uitgebreide kennis van verschillende tekenprogramma’s zoals Solidworks, Revit en/of AutoCad. Kennis van Teamcenter NX is een mooie bijkomstigheid. 

Eisen

  • Een afgeronde WO of HBO opleiding in de richting mechanical engineering, electrical engineering of aanverwante;
  • Kennis (en ervaring) van tekenprogramma’s zoals Solidworks, Inventor, Revit en dergelijke;
  • Interesse en ervaring in machinebouw en/of design hiervan;
  • Proactieve, flexibele en ondernemende houding;
  • Ervaring in de (high-tech) machinebouw of aanverwante sectoren.

Aanbod

Wij bieden je de kans om door te groeien binnen een grote organisatie. Na een periode van detachering en bij goed functioneren, treed je in vaste dienst. Trinamics bied een passend salaris, toekomstperspectief en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook zijn er leuke extra’s, zoals korting op de zorgverzekering en aanbrengpremies.

Inlichtingen bij

Ben jij degene die wij zoeken of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV en een motivatiebrief naar k.wagener@trinamics.nl en/of bel naar 06-18 77 81 18

Solliciteren bij

Je kunt ook bellen naar 024 - 202 26 22 en vragen naar Klaas Wagener voor meer informatie.