(Startersbaan!) Project Manager (Werktuigbouwkunde/Autotechnologie)

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze opdrachtgever is een internationaal hoogstaand technisch Automotive bedrijf onder de rook van Eindhoven.

Functieomschrijving

Als projectmanager heb je een veelzijdige functie. Jij bent verantwoordelijk voor het organiseren van het gehele project vanaf de klantvraag tot het eindproduct. De bedrijven in je project bestaan uit zowel verspanende bedrijven als assemblage- en test bedrijven. Je bekleed een ondernemende en faciliterende rol binnen je project en zorgt ervoor dat projecten en processen volgens de gestelde eisen verloopt. Als Project Manager ben jij daadwerkelijk de spin in het web, daarom sta jij stevig in je schoenen en weet je van aanpakken. Met je technische inhoudelijke kennis en organisatievermogen zorg je dat de klant zijn producten in de juiste kwaliteit op het afgesproken moment ontvangt. In deze functie zal je op den duur naast het onderhouden van je bestaande klanten ook nieuwe klanten gaan werven.

Eisen

• Een afgeronde technische opleiding op minimaal HBO niveau met voorkeur werktuigbouwkunde;

• Ervaring met het beoordelen van 3D CAD- tekeningen;

• Passie voor auto’s is gewenst;

• Affiniteit en kennis met kunststof producten, spuitgieten en/ of verspanende technieken;

• Sterke communicatieve vaardigheden;

• Duits is een pré, wordt wel verwacht dat je deze taal gaat leren.

Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV naar a.zijlmans@trinamics.nl of bel naar +31(0)765487373 en vraag naar Anne Zijlmans


Solliciteren bij

Anne Zijlmans 076-5487373