Productie / Manufacturing Engineer voor geautomatiseerde productielocatie. Omgeving Rotterdam

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze klant een toonaangevende internationale fabrikant van hoog ontwikkelde kritische componenten en op maat gemaakte technologische oplossingen voor de energie-, transport- en industriële markt omgeving Rotterdam.


Functieomschrijving

Als Proces / Productie-ingenieur richt je je vooral op het realiseren van procesverbetering binnen een vol geautomatiseerde productie omgeving.  Je werkt op de afdeling procesverbetering / kwaliteit / productie en ondersteunt  de R&D hierin. Voor deze functie is basiskennis van de Nederlandse taal noodzakelijk omdat je dicht tegen de productie aan staat

 

Andere taken, maar niet beperkt hierin:

       Toezicht houden op de stand van de techniek en de toepasbaarheid van nieuwe productiemethoden en het beoordelen van  -middelen, productie- en productietechnieken.

       Investeringsvoorstellen doen voor machines en hulpmiddelen op basis van vervanging, kansen verbeteren, bedrijfsstrategie en prognoses

       Verandering berekenen van de productiekosten als gevolg van een ontwerp en / of proceswijziging

       Analyseren van de (productie optimalisatie, troubleshooting, productaanpassingen, productie implementatie kwaliteitsverbetering processen, onderzoeken van defecten, productieparameters realiseren en corrigeren etc.)

       Zoeken naar en analyseren van potentiële (nieuwe) productietechnologieën, uitvoeren van haalbaarheids- en haalbaarheidsanalyses


Eisen

       Technische BSc / MSc minimaal 1,5 jaar ervaring in een productieomgeving en relevante werkervaring als Process / Manufacturing / Production Engineer. Let op dit is geen starters of managementfunctie.

       Uitstekende communicatievaardigheden

       Uitstekende beheersing van de Engelse taal , Je moet je verstaanbaar kunnen maken in het Nederlands  omdat je dicht tegen de productie aan staan.

       U  bent pro actief ingesteld

       U bent een probleemoplosser

       Je hebt een praktische benadering

       Teamspeler in multiculturele omgevingen

       Hands-on mentaliteit

       Vermogen om leiderschap te tonen in een procestechniek


Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar r.bartelink@trinamics.nl of bel (0031) 076-5487373 en vraag naar Rutger Bartelink

Solliciteren bij

Rutger Bartelink