Kwaliteitscontroleur/ Quality Engineer (MBO/HBO WTB/ Werktuigbouwkunde/ Mechanische technieken, >2 jaar ervaring)

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze opdrachtgever heeft al meer dan tachtig jaar een reputatie hoog te houden als het gaat om ontwerp, fabricage en verkoop van Industriële meetinstrumenten. Zij is wereldwijd actief in meer dan 40 landen. Gedreven door innovatie is het één van de voornaamste producenten in deze industrie. De klant, gevestigd in Dordrecht, telt momenteel 450 medewerkers. Gezamenlijk zijn zij verantwoordelijk voor het leveren van meetinstrumenten met de hoogste kwaliteitsnormen aan klanten wereldwijd. 

Functieomschrijving

De kwaliteitscontroleur is verantwoordelijk voor het begeleiden van procesverbeteringen en stimuleren van kwaliteitsverbeteringen aan de hand van analyses. Uitvoeren van controles op de doorgevoerde maatregelen en correcties daarop. Het voorbereiden van afnamen door klanten en/of inspecteurs, bestaand uit hardware en documentatieverzorging. 


Signaleert structurele (kwaliteits)problemen in productie en overlegt deze aan de productieleider en stelt zo nodig correctieve en preventieve maatregelen voor; 

Keurt/voert testen uit aan meetapparatuur op essentiële elementen (bijvoorbeeld justeren, warmtebehandeling, aansluiten, fysieke controles en dergelijke) middels de daarvoor al dan niet van toepassing zijnde keuringsinstructies en legt de resultaten vast in kwaliteitsrapportages en controleert de feedback; 

Controleert of alle verplichte keuringen zijn uitgevoerd en vastgelegd; 

Controleert het proces wat zorg draagt dat alle noodzakelijke documenten waaronder ijkcertificaten aanwezig zijn; 

Afwijkingen worden geïdentificeerd en geregistreerd overeenkomstig vastgelegde procedures; 

Brengt gevraagd en ongevraagd adviezen uit ten aanzien van verbeteringen; 

Begeleidt inspecteurs/ opdrachtgevers bij afnamen en verzorgt de (administratieve) organisatie ervan.


Eisen

Technische opleiding op MTS / HTS WTB of Elektrotechniek met mechanische affiniteit. Ervaring in een vergelijkbare functie is een pre; 

Nauwkeurigheid en concentratievermogen; 

Zelfstandig en goede communicatieve vaardigheden. In staat zijn om anderen te overtuigen om het belang in te zien van corrigerende acties en om deadlines duidelijk te stellen. 


Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV naar j.gartz@trinamics.nl of bel naar 076 548 73 73 en vraag naar Jeffrey Gartz.