(Inter)nationale Service Engineer

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze opdrachtgever is een grote internationale speler als het gaat om het behandelen van (drink)water. Wereldwijd hebben zij dan ook al duizenden installaties verkocht, en zij willen dan ook verder blijven groeien. Op de locatie in Nederland werken er momenteel meer als 100 medewerkers.

Functieomschrijving

In deze internationale field service baan ben je binnen en buiten Europa verantwoordelijk voor de werkzaamheden aan waterbehandelingsinstallaties. Projecten zijn variërend van een paar dagen tot ongeveer 2 weken.

Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit onderhoudswerkzaamheden, reinigen en spoelen. Je kan elektrotechnische storingen zelfstandig oplossen. Verder zul je aan de installaties fit- en leidingwerk moeten aanpassen en onderdelen zoals membranen en meetapparatuur moeten vervangen. Uiteraard hoort het installeren en in bedrijf stellen hiervan ook bij. Je geeft de klant instructies en rapporteert je werkzaamheden.

Eisen

  • Een afgeronde opleiding MTS-Elektrotechniek op minimaal niveau 3 of vergelijkbaar. Waarbij je ervaring hebt met elektrotechnisch- en processchema’s.
  • Een sterke voorkeur gaat uit naar kandidaten die al ervaring hebben in de waterzuiveringstechniek/installaties.
  • Je hebt ervaring met het zelfstandig installeren en in bedrijf stellen van apparatuur op locatie bij de klant
  • Je wilt wereldwijd werken en bent er van bewust dat je afhankelijk van het project 2 dagen tot ongeveer 2 weken van huis zal zijn.
  • Je communiceert vloeiend in Nederlands en Engels en bij voorkeur meer talen
  • Je hebt absoluut geen 9-5 mentaliteit
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B
  • Je hebt enige automatiseringskennis


Aanbod

Aan de juiste kandidaat wordt een uitdagende en afwisselende functie geboden binnen een professionele, hoogwaardig technische omgeving. Een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.

Inlichtingen bij

Dennis Hofman 010-3072727

Solliciteren bij

Zie je jezelf terug in deze functie of heb je nog vragen? Stuur dan je CV naar d.hofman@trinamics.nl of bel naar 010-3072727 en vraag naar Dennis Hofman