Sales Manager

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze opdrachtgever is een grote internationale speler als het gaat om het behandelen van (drink)water. Wereldwijd hebben zij dan ook al duizenden installaties verkocht, en zij willen dan ook verder blijven groeien. Op de locatie in Nederland werken er momenteel meer als 100 medewerkers.

Functieomschrijving

Als Sales Manager ben jij verantwoordelijk voor de realisatie van de projectomzet. Het is dan ook de bedoeling dat je dit gaat behalen d.m.v. het aansturen van het team met Sales Engineers en Accountmanagers. Om dit te realiseren, is het belangrijk dat je een goed marktplan hebt opgesteld, de verkoop budgetten vast staan en je targets aan je verkoopteam toewijst. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je ondersteuning verleend aan de Internationale verkoopkantoren, en je agentennetwerk goed onderhoudt en uitbreidt. Uiteraard hoort hier ook een stuk advisering bij aan de directie betreffende de marktsituatie en prognoses opstellen.

Eisen

  • Technische opleiding op HBO niveau
  • Klantgerichte en commerciële instelling
  • Minimaal 3 jaar sales management ervaring met B2B
  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
  • Ervaring in de offshore of maritieme sector

Aanbod

Aan de juiste kandidaat wordt een uitdagende en afwisselende functie geboden binnen een professionele, hoogwaardig technische omgeving. Een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.


Solliciteren bij

Zie je jezelf terug in deze functie of heb je nog vragen? Stuur dan je CV naar d.hofman@trinamics.nl of bel naar 010-3072727 en vraag naar Dennis Hofman