Technicus E/I

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Het bedrijf is één van de grootste partijen binnen de installatietechniek in Nederland en zowel actief binnen de industrie als de utiliteit.


Functieomschrijving

Als Junior E&I Monteur houd je je voornamelijk bezig met het aanleggen van elektrotechnische installaties. Dit doe je in eerste instantie onder leiding van een ervaren monteur en later vinden de werkzaamheden zowel zelfstandig als in teamverband plaats. Je komt dus op diverse industriële projecten te werken.

Veel voorkomende werkzaamheden als E&I Monteur zijn het installeren van leidingen, kabelbanen, kasten, panelen, schakelsystemen etc. Daarnaast installeer je en houd je je bezig met de in- en uitbouw van de E&I-apparatuur. Verder voer je reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit en breng je modificaties aan. Tenslotte test je de aangebrachte bedradingen en bekabelingen.


Eisen

  • Een afgeronde MTS-opleiding richting Elektrotechniek of Mechatronica (niveau 3 of 4);
  • Je bent een starter of hebt maximaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Affiniteit met meet- en regeltechniek en het werken binnen de industrie;
  • Je beschikt over een goede fysieke gezondheid en je bent stressbestendig;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal;
  • Woonachtig in de regio Roosendaal/Breda of Rotterdam.

Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.


Solliciteren bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar s.van.rossum@trinamics.nl en/of bel naar 0629538778.