Monteur Technische Dienst (LTS, MBO, Techniek, WTB, Elektro, Productieomgeving, Food, regio Breda)

Organisatie- en afdelingsomschrijving

De organisatie is een groot productiebedrijf binnen de voedingsindustrie in de regio Breda.

Functieomschrijving

Als Monteur Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de diverse installaties (koel-, stoom-, perslucht- en waterinstallaties) binnen het bedrijf. Aan deze installaties voer je onderhoud uit alsmede los je storingen hieraan op. Tevens voer je de jaarlijkse revisiewerkzaamheden uit. 

Naast de hands-on werkzaamheden denk je mee over verbeteringen en optimalisaties aan deze energie-installaties. Je bent ook lid van het interventieteam dat zorg draagt voor de Coldstore (dit is het grote “koel”magazijn) van het bedrijf.

Binnen deze functie begin je te werken binnen de zogenaamde energiedienst, maar word je verder opgeleid tot allround monteur. Je kunt dus cursussen en opleidingen volgen op mechanisch en elektrotechnisch vlak.


Binnen deze functie werk je in een 3-ploegendienst in combinatie met dagdienst.


Eisen

Een afgeronde LTS / MBO-opleiding richting Scheepswerkbouwkunde, WTB of Elektrotechniek

Een aantal jaar ervaring als Onderhouds- Storingsmonteur

Ervaring met (industriële) koelinstallaties en/of stoominstallaties is een pré

Affiniteit met de voedingsindustrie

Geen last van hoogtevrees

Bereid in jezelf te investeren en het volgen van opleidingen en cursussen

Bereid om in een 3-ploegendienst te werken

Goede kennis van de Nederlandse taal


Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar r.terwint@trinamics.nl en/of bel naar 076 548 7373 en vraag naar Remco Terwint

Solliciteren bij

Remco Terwint +31 (0)76-548 73 73