Software tooling ontwikkelaar (Linux, Shell scripting)

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze klant is marktleider in het bouwen van lithografiemachines. Je komt te werken in een Nederlandssprekend team binnen een internationale organisatie. 

Functieomschrijving

Jij levert tweedelijns ondersteuning aan je collega’s die de machines in bedrijfstellen in de fabriek. Deze kennis hoef je overigens niet allemaal al in huis te hebben, tijdens je werk maak je je deze complexe materie eigen. Je vind het leuk om de oorzaak van een probleem te achterhalen en op te lossen. Verder wil je graag het leven van je collega’s makkelijk maken door installatie, upgrade en backup scripts te maken of bestaande scripts aan te passen. Om ervoor te zorgen dat je collega’s bij het installeren van de machine in de fabriek tegen zo min mogelijk problemen aanlopen zal je daarnaast allerlei test scenario’s bedenken en uitvoeren. Daarnaast zul je documentatie voor je collega’s schrijven.

Een ander onderdeel van je functie is een stukje verander management, je zult regelmatig schakelen met je collega’s van de Development & Engineering afdeling om overeenstemming te bereiken wat, op welke manier beter zou kunnen.

Kortom, een hele diverse rol in een complexe, maar leuke omgeving.

Eisen

De kandidaat waar we naar op zoek zijn brengt het volgende aan kennis / ervaring mee:

- Je hebt (enige) ervaring / affiniteit met embedded systemen, met name in een Linux omgeving (dit mag ook vanuit hobby zijn)

- Je hebt (enige) ervaring met Shell scripting / Python

- Proactief de organisatie induiken om iets voor elkaar te krijgen is jou niet vreemd

- Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed

- Communicatief sta je stevig in je schoenen

- Verder schakel je snel tussen verschillende taken

- Tot slot ben je bereid om incidenteel te reizen (1 a 2x per jaar)

Inlichtingen bij

Ben jij de kandidaat voor deze functie, of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Maarten Heidenrath via  m.heidenrath@trinamics.nl or call 040-4015200.

Solliciteren bij

Ben jij de kandidaat voor deze functie, of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Maarten Heidenrath via  m.heidenrath@trinamics.nl or call 040-4015200.