Technisch Specialist

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Een van de grootste Automotive bedrijven van Europa, gelegen in Eindhoven

Functieomschrijving

Het aan de hand van storingsopdrachten en/of storingsrapportages beoordelen, vaststellen en uitvoeren of coördineren van alle voorkomende reparatie-, revisie-, nieuwbouw- en preventief onderhoudswerkzaamheden op mechanisch, hydraulisch en pneumatisch gebied aan alle productiemiddelen in het gehele productiebedrijf op een zodanige wijze dat deze opnieuw voldoen aan de gestelde eisen m.b.t veiligheid, kwaliteit en bedrijfszekerheid.

1; Het analyseren, lokaliseren en verhelpen van storingen aan CNC gestuurde en conventionele machines op mechanisch, hydraulisch en pneumatisch gebied op een zodanige wijze, dat deze binnen een aanvaardbare responstijd en tegen minimale kosten conform de gestelde eisen wederom ter beschikking komen van de gebruiker.


2. Het aan de hand van storingsrapportages beoordelen, vaststellen en uitvoeren van de preventieve onderhoudswerkzaamheden aan CNC en conventionele machines en installaties op een zodanige wijze dat de bedrijfszekerheid gewaarborgd blijft.


3. Verrichten van instel-, afstel-, en uitlijningswerkzaamheden inclusief kalibreren van machines en installaties


4. Monteren/demonteren van onderdelen van CNC en conventionele machines zo nodig pas maken, aanpassen of bijmaken van eenvoudige onderdelen, eventueel m.b.v gereedschapswerktuigen.


5. Trainen, instrueren en begeleiden van de huidige en nieuwe medewerkers alsmede het coördineren van de werkzaamheden op de afdeling indien de werkmeester of de werkvoorbereiders niet beschikbaar zijn.


6. Het verzorgen van een degelijke rapportage c.q. terugmelding van uitgevoerde werkzaamheden aan afdelingsleiding en via TDIS-systeem.


7. Het na uitvoeren van wijzigingen op hydraulisch/pneumatisch gebied aanpassen van aanwezige tekeningen/schema's.


8. Het adviseren/ondersteunen van TD en PE-engineers v.w.b. revisie, modificatie en preventief en afname en afname van nieuwe en gebruikte installaties vlg. DAF en CE normen.


9. Inzetbaar als projectleider t.b.v reparatie, modificatie, preventief en revisiewerkzaamheden, d.w.z coördineren en begeleiden van eigen en buitenmonteurs bij grote karweien

Eisen

* Afgeronde MBO of HBO opleiding

* Kennis van hydrauliek en pneumatiek

* Kennis van elektro is een pré

* Je spreekt Nederlands

* Je bent bereid om (tegen toeslag) in een 3-ploegendienst te werken

Solliciteren bij

Rick Schipperen +31 (0)76-548 73 73 of via r.schipperen@trinamics.nl