Quality Coördinator (m/v) (HBO-niveau, productieomgeving, regio Breda/Oosterhout/Dordrecht)

Organisatie- en afdelingsomschrijving

De opdrachtgever is een productiebedrijf en actief in de zware industrie. Het bedrijf heeft verschillende vestigingen in Nederland waar in totaal zo’n 475 medewerkers werkzaam zijn. Je zult zelf werkzaam zijn in de regio Breda.

Functieomschrijving

Als Quality coördinator ben je verantwoordelijk voor het FMEA-proces binnen jouw werkgebieden (product, productgroep, klantaccount, productproces) Zodoende stel je kwaliteitsdocumentatie op voor nieuwe en bestaande producten (PPAP). Hierbij begeleid je product- en procesaudits en volg je je bevindingen op. Je draagt zorg voor zowel de input van de kwaliteitsrapportage als het begeleiden en onderzoeken van klantenklachten. Bovendien toets je de effectiviteit van de genomen maatregelen in werkinstructies, procedures etc. Verder houdt je je bezig met statische procesbeheersing (SPC) en het analyseren van meetsystemen/-instrumenten (MSA).

Eisen

Een HBO diploma, bij voorkeur een technische opleiding

De nodige kennis en ervaring m.b.t kwaliteitssystemen in een technische / productie omgeving

Een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal, zowel in woord als geschrift.

Goed overweg kunnen met het Office pakket

Ervaring hebben met probleemoplossende methodieken (bv A3 PPS / 8D)

Ervaring hebben met projectmatig werken

Kennis van IATF16949 en de automotive tools, waaronder FMEA, PPAP, SPC, MSA, APQ. Is een Must

Je beschikt over de volgende competenties: Vasthoudendheid, pro-activiteit, analytisch vermogen en schriftelijke en mondelinge vaardigheden

Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar V.addotey@trinamics.nl of bel naar 076-5487373 en vraag naar Victor.

Solliciteren bij

Victor Addotey 076-5487373