Systeem architect

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze klant richt zich op het ontwikkelen, vervaardigen en onderhouden van klantspecifieke elektronische oplossingen. Zij is actief in industriële en professionele markt sectoren, zoals de automatiserings-industrie, de luchtvaart-industrie, de automotive-industrie, de medische industrie, de defensie-, halfgeleider- en telecommunicatie-industrie. Zij is gespecialiseerd in full product life cycle management voor elektronische modules en systemen. Voor onze klant zijn wij op zoek naar meerdere Systeem Architecten, standplaats bepaald n.a.v. de woonplaats van geschikte kandidaten. 

Functieomschrijving

De Systeem Engineer voelt zich uitstekend thuis in de wereld van complexe (micro) elektronica, waaronder machinebesturingen waarbij motoren, kleppen en andere actuatoren aangestuurd worden op basis van parameters en actuele sensor informatie. Dergelijke besturingen worden onder meer toegepast in de halfgeleiderindustrie, voor medische diagnose apparatuur en bij elektronen microscopen. Om invulling te geven aan deze zware functie verwachten wij dat je relevante technische ervaring kunt  inbrengen, bij voorkeur met ervaring in diverse/meerdere branches. Je moet in staat zijn om samen met specialisten optimale technische oplossingen te definiëren voor de gevraagde probleemstellingen. Belangrijke taken zijn:

·         Uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken.

·         Het opstellen van specificaties van gehele systemen of producten en deze reviewen met de klant.

·         Het zelfstandig ontwerpen, uitwerken, implementeren, testen en documenteren van hardware, software of mechanica (of combinatie daarvan).

·         Het bieden van technische ondersteuning aan de commerciële afdeling.

·         Inhoudelijk trekken van het project; intern (vraagbaak collega’s) en extern (aanspreekpunt klant). Aansturen van (jonge) engineers/designers

Eisen

 Functie-eisen

·        Minimaal HBO+/WO werk- en denkniveau met elektronische vakkennis en ruime ervaring in de beschreven werkzaamheden.

·        Goed kunnen werken onder druk en zelfstandig invulling kunnen geven aan hun functie.

·         Werken in teamverband, met name in-huis maar eventueel ook op locatie bij de klant.

·         Goede contactuele en sociale eigenschappen zijn een must, alsmede een helicopterview.

·         Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur Duitse taal.

Aanbod

Aan de juiste kandidaat wordt een uitdagende en afwisselende functie geboden binnen een professionele, hoogwaardig technische omgeving. Een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend. Na een detacheringperiode en bij goed functioneren treed je in vast dienstverband bij de opdrachtgever.

 

Inlichtingen bij

Zie je jezelf terug in deze functie of heb je nog vragen? Ben jij de Systeem architect die wij zoeken of ben je klaar voor een volgende stap in je carrière?

Stuur dan je CV naar p.claassen@trinamics.nl of bel naar 040 – 401 52 00 en vraag naar Philippe Claassen.

Solliciteren bij

P. Claassen

0031 40 401 52 00