Mechanical Developer (Logistic Systems)

Organisatie- en afdelingsomschrijving

In de functie van Mechical Designer word je in een goed samenwerkend, klein team verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe onderdelen en aanpassingen aan bestaande transportsystemen (conveyor systems). Veelal verzorg je klantgerichte oplossingen aan het mechanische gedeelte van de systemen. Daarnaast heb je ook te maken met mechatronica aspecten en houd je rekening met aanpassingen in besturingsonderdelen en de elektronicamodules in het systeem. De basis ligt echter in de werktuigbouwkunde. Je werkt jouw ontwerpen functioneel uit en coördineert het traject naar een testopstelling en uiteindelijk werkend prototype. Je bent hierbij zelf praktisch betrokken en staat dus altijd oog in oog met je eigen ontwerp. In het ontwerp denk je verder dan het uiteindelijk transporteren van producten/goederen. Je denkt ook na over, de maakbaarheid, het onderhouden en servicen en ook bijvoorbeeld reinigen (bij toepassingen in foodsector) van de modulair opgebouwde transportsystemen.

De organisatie kent een positieve sfeer en bestaat uit hardwerkende collega’s die je graag verwelkomen in het team. Je hebt tijdens je werkzaamheden –als vanzelfsprekend- veel contact met de andere afdelingen.

Eisen

• HBO opleiding richting werktuigbouwkunde/mechatronica

• Een aantal jaren ervaring met het ontwerpen van machines of mechanische onderdelen (Solid Works is het systeem waarmee wordt gewerkt)

• Interesse in de besturingstechnische onderdelen zonder dat je daarin expert hoeft te zijn

• Creatief in het vinden en uitwerken van praktische oplossingen

• Goede beheersing van de Engelse taal

• Een gezonde dosis humor, een opgewekt karakter werken altijd in je voordeel

Aanbod

Goede salarisvoorwaarden waaronder 25 vakantiedagen en 13 adv.

De juiste kandidaat krijgt een uitdagende en afwisselende functie aangeboden. Een passend salaris, toekomstperspectieven en uitstekende voordelen zijn evident. Na een periode van detachering en goed functioneren, kunt u gecontracteerd worden door onze klant

Inlichtingen bij

Denk je dat je de meest geschikte persoon bent voor deze functie of heb je nog vragen? Stuur je CV naar e.leijten@trinamics.nl of bel 040-4015200 en vraag naar Elroy Leijten.

Solliciteren bij

Elroy Leijten +31 (0)40-401 52 00