Technician Buyer

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Dit bedrijf is al 80 jaar actief in de ontwikkeling van onderdelen voor diverse vliegende objecten zoals vliegtuigen en helikopters. Hier worden onderdelen geproduceerd maar ook gerepareerd. Zij hebben klanten over de hele wereld en doen zaken met militaire- en civiele klanten.


Functieomschrijving

In deze functie zitten eigenlijk twee rollen verwerkt. Een rol is meer technisch van aard en heeft te maken met de productie van onderdelen. In de productie worden de onderdelen gemaakt. Dit gebeurt in verschillende fases. Op printplaten worden onderdelen gesoldeerd, met machines en tevens zijn er wat handmatige werkzaamheden.

Naast de technische rol ben je verantwoordelijk voor de inkoop van goederen. Hierbij is het belangrijk dat je kennis hebt van de verschillende onderdelen in de producten. Tevens is het belangrijk dat je in staat bent voor verouderde onderdelen een alternatief te vinden. Uiteraard ben je in de inkooprol kostenbewust.


Eisen

  • MBO/HBO in een technische richting (elektronica, mechatronica etc)
  • Ervaring met componenten en fijne mechanica
  • Inkoop ervaring in een technisch bedrijf, liefst met componenten
  • Passie voor luchtvaart en elektronica

Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.


Inlichtingen bij

Sam Hoogland

Solliciteren bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar s.hoogland@trinamics.nl en/of bel naar 06-219 34 737