Monteur draaier en constructiebank medewerker

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het vervaardigen van complexe staalproducten en mechanische componenten in alle gangbare staalsoorten, non-ferrometalen en kunststoffen. De fabriek waar je zult komen te werken beschikt over een uitgebreid, hoogwaardig machinepark en bedient uiteenlopende bedrijfstakken zoals de offshore, scheepvaart, petrochemische industrie, baggerindustrie en betonverwerkingsindustrie.

Het bedrijf bestaat al meer dan 40 jaar en werd in 2012 onderdeel van een groot internationaal bedrijf, marktleider in het ontwerp en de uitvoering van grote en complexe offshoreprojecten op het vlak van zwaar hijswerk en installatie van pijpleidingen en onderwaterconstructies.

Momenteel zijn we op zoek naar een enthousiaste en ervaren CNC Draaier om ons team in Hardinxveld-Giessendam te komen versterken. Als CNC Draaier programmeer en bedien je zelfstandig diverse CNC machines.. Vanaf werktekeningen vervaardig je zelfstandig het eindproduct. De ideale kandidaat heeft ervaring met het Fanuc besturingssysteem en grotere diameters.

Functieomschrijving

Je komt te werken binnen een dynamisch bedrijf en je bent actief in een constant veranderende industrie. Verder kom je terecht binnen een leuk team en heb je goede groei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Verder bestaan de werkzaamheden uit:

  • Lezen van werktekeningen en analyseren van de juiste bewerkingsvolgorde;
  • Schrijven van bewerkingsprogramma’s voor CNC-bewerking;
  • Eventueel wijzigen van bestaande programma’s ter optimalisering van het productieproces;
  • Controleren (meten) van de eigen productie.

Eisen

  • Een afgeronde MBO opleiding Werktuigbouwkunde;
  • Ervaring met Fanuc/Haidenhain is een pre;
  • Kennis van materialen en bijbehorende gereedschapskeuze;
  • Ervaring met staal, RVS en duplex materialen;
  • Ervaring met grotere diameters;
  • Goede communicatieve vaardigheden in de in Nederlandse taal.

Mocht je nog niet zoveel ervaring hebben binnen een soortgelijke functie, maar wel interesse hebben in een deze rol, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen! Onze opdrachtgever wilt graag meedenken in mogelijkheden voor jou.


Inlichtingen bij

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw expertise in te zetten binnen deze uitdagende functie? Na een periode van detachering, en bij goed functioneren, treed je bij de opdrachtgever in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Solliciteren bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar t.van.der.linden@trinamics.nl en/of bel naar 010 - 307 27 27 en vraag naar Tom van der Linden.