Monteur Machinebouw (MBO-3/4 Technisch, Regio Noord-Brabant/Utrecht/Limburg, Leergierig, Servicegericht)

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze opdrachtgever is een organisatie die zich bezighoud met de assemblage, nieuwbouw en installatie van modules, machines, industriële installaties en/of industriële productielijnen. Deze werkzaamheden worden bij verschillende bedrijven en/of klanten uitgevoerd. Onze opdrachtgever heeft diverse vestigingen in Midden- en Zuid-Nederland.

Functieomschrijving

Als Assemblage Monteur word je ingezet bij industriële assemblage en/of productiebedrijven. Je houdt je bezig met het monteren en/of bedraden van modules, machines, industriële installaties en/of industriële productielijnen. De werkzaamheden worden uitgevoerd op de volgende vakgebieden: elektrotechniek, elektronica, meet- en regeltechniek, hydraulische of pneumatische systeemtechniek, (fijn)mechanische techniek en/of constructiewerk. Als monteur werk je veelal volgens een vastgestelde planning. Voor de echt complexe problemen, kun je als junior monteur altijd terugvallen op een vakbekwame en ervaren monteur. Je werkt op locatie bij andere bedrijven/klanten, zodoende ben je ook een visitekaartje namens het bedrijf. De contacten met de klanten moeten daarom soepel verlopen.


Momenteel zijn wij op zoek naar kandidaten in de regio’s Noord-Brabant, Utrecht en Limburg.


Eisen

• Een afgeronde MTS-opleiding (minimaal niveau 3) richting Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Autotechniek, Mechatronica of Luchtvaarttechniek. • Enkele jaren ervaring als (assemblage) monteur of monteur binnen de nieuwbouw van machines en installaties. • (Basis)kennis van het verrichten van aanleg, installatie en montage van apparaten, machines en industriële installaties. • Je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat. • Het lezen van tekeningen en schema’s op elektrotechnisch, mechanisch, hydraulisch en/of pneumatisch gebied. • Je bent representatief, flexibel en gemakkelijk in de omgang. • In het bezit van een geldig rijbewijs (B)Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

 


Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar r.terwint@trinamics.nl en/of bel naar 076-5487373 en vraag naar Remco Terwint

Solliciteren bij

Remco Terwint +31 (0)76-548 73 73