Customer Service Engineer (HBO niveau, Commercieel-Technisch, Productieomgeving, regio Breda)

Organisatie- en afdelingsomschrijving

De opdrachtgever is een productiebedrijf en actief in de zware industrie. Het bedrijf heeft verschillende vestigingen in Nederland waar in totaal zo’n 475 medewerkers werkzaam zijn. Je zult zelf werkzaam zijn in de regio Dordrecht.

Functieomschrijving

Als Customer Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de klanten van het bedrijf. Hierbij inventariseer je de wensen van de klant en je draagt zorg dat de leveringskwaliteit van de producten gewaarborgd is en aan de klanteisen voldoet.

Je monitort de levering van de orders en producten aan de klanten en daarbij signaleer je mogelijke knelpunten in dit proces. Deze knelpunten dien je in samenwerking met jouw manager op te lossen.

Tevens ben je vaak de eerste contactpersoon van de klant. Zij komen bij jouw terecht voor vragen over leveringen en producten. Uiteraard zullen zij ook bij jou terechtkomen voor klachten, welke jij zult behandelen. Alle handelingen en communicatie met klanten worden door jou vastgelegd in het informatiesysteem van het bedrijf.


Jouw plaats in de organisatie is dat jij de schakel bent tussen supply chain en verkoop. Je bent onderdeel van het team customer service en je zult verantwoording afleggen aan de Manager Customer Service.


Eisen

Een afgeronde MBO - opleiding en beschikt over een HBO werk- en denkniveau

Een aantal jaren werkervaring in een commerciële functie. 

Affiniteit met techniek 

Goede kennis van het MS Office pakket en SAP

Je beschikt over een sterke persoonlijkheid en kunt goed prioriteiten stellen.

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.


Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar r.terwint@trinamics.nl of bel naar 076-5487373.

Solliciteren bij

Remco Terwint +31 (0)76-548 73 73