Werkvoorbereider ((MTS, Werktuigbouwkunde, Productieomgeving, regio Dordrecht)

Organisatie- en afdelingsomschrijving

De opdrachtgever is een productiebedrijf en actief in de zware industrie. Het bedrijf heeft verschillende vestigingen in Nederland waar in totaal zo’n 475 medewerkers werkzaam zijn. Je zult zelf werkzaam zijn in de regio Dordrecht.

Functieomschrijving

Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het beoordelen, voorbereiden en begeleiden van onderhoudswerkzaamheden op de site. Hierbij beoordeel je aanvragen voor gepland onderhoud, waarbij je de oorzaak van de storing vaststelt en adviseert over mogelijke oplossingen hiervoor.

Je overlegt hierbij met de betrokkenen (operators en monteurs) over de geplande werkzaamheden en naar aanleiding hiervan stel je de planning op. Het bestellen en aanleveren van de juiste onderdelen is ook onderdeel van jouw takenpakket. 

Je beoordeelt onderhoudsaanvragen en eventueel besteed je de werkopdrachten ook uit aan externe partijen. De onderhandelingen met deze partijen doe je zelf en je houdt toezicht op de werkzaamheden. Hierbij ben je ook verantwoordelijk voor het opstellen verstrekken van de TRA’s en werkvergunningen.

Je denkt mee over verbeteringen binnen het onderhoudsproces en daarbij blijf je op de hoogte van nieuwe methodes en ontwikkelingen.

Binnen deze functie rapporteer je direct aan het Hoofd Onderhoud.


Eisen

Een afgeronde MBO-opleiding richting Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek

Een aantal jaren werkervaring als Werkvoorbereider of een soortgelijke functie binnen een productieomgeving. 

In het bezit van een VCA-VOL certificaat of bereid deze te behalen

Je hebt een groot verantwoordelijkheids- en veiligheidsbesef.

Je beschikt over een sterke persoonlijkheid en kunt goed prioriteiten stellen.

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.

Ervaring met SAP is een pré.


Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar r.terwint@trinamics.nl of bel naar 076-5487373.

Solliciteren bij

Remco Terwint +31 (0)76-548 73 73