Assemblage Engineer (assemblage, MTS, elektro, mechanica, internationaal, high-tech, machinebouw)

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Een snelgroeiende en internationale high-tech machinebouwer met de Nederlandse vestiging in  de regio Noord-Limburg. Op deze vestiging zijn zo’n 140 mensen werkzaam.

Functieomschrijving

Als Assemblage Engineer houd je je (samen met jouw collega’s) bezig met het monteren, bouwen, installeren en controleren van de mechanische en elektrische delen van de systemen van de machines. Voor sommige systemen ben je ook verantwoordelijk voor de installatie of wijziging van de machine op de site van de klanten. Deze klanten bevinden zich wereldwijd. Je bent verantwoordelijk voor de dienstverlening aan de klanten en het oplossen van technische problemen die zich daar voordoen. Binnen de machines komen verschillende technieken bij elkaar, zoals hoge temperaturen, vacuüm technologie, hoge elektriciteit spanningen en sputter- & arc technologie. Door deze diversiteit aan technieken krijg je te maken met complexe uitdagingen.


Eisen

Een afgeronde MTS-opleiding richting Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Mechatronica

Kennis van en ervaring met mechanica en/of elektrotechniek

Minimaal 3 – 5 jaar ervaring als monteur binnen de machine-industrie

Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken

Goede kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal

Bereid om te leren en om kennis te genereren

Bereid om internationaal (wereldwijd) te reizen. Dit bedraagt ongeveer 20% van de tijd.


Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar r.terwint@trinamics.nll en/of bel naar 076-548 7373 en vraag naar Remco Terwint

Solliciteren bij

Remco Terwint 076-5487373