Junior Electrical Engineer (WO, Electrical Engineer, high potential, projecten, machinebouw, starter)

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Een snelgroeiende en internationale high-tech machinebouwer met de Nederlandse vestiging in  de regio Noord-Limburg. Op deze vestiging zijn zo’n 140 mensen werkzaam.

Functieomschrijving

Als Junior Project Engineer houd je je bezig met het begeleiden van complexe (ontwikkel)projecten binnen de organisatie. Hierbij werk je in internationale projectteams samen met collega’s en klanten, waarbij je jouw kennis en ideeën deelt en jouw eigen expertise verder ontwikkeld. Hierbij ben je in staat het verschil te maken om een creatieve en flexibele manier. Je bent in staat om de bedrijfsresultaten te beïnvloeden en jezelf binnen de organisatie door te ontwikkelen. 


Binnen de functie van Junior Project Engineer richt je je op het ontwerpen, verbeteren en realiseren van de elektrische systemen van de machines welke het bedrijf ontwikkelt en produceert voor klanten wereldwijd. Binnen deze machines komen verschillende technologieën voor, zoals vacuüm, mechanica, elektrotechniek en software. Binnen jouw team werk je samen met 7 andere engineers aan het elektrische gedeelte van de machine. Daarnaast ben je ook betrokken in multidisciplinaire projectteams waarbij je samenwerkt met collega’s van de afdelingen mechanica, software en procestechniek.


Verder bouw je kennis en ervaring op in de wereld van de machinebouw, aangezien je in veel projecten van ontwerpfase tot leveringsfase betrokken bent. Als Junior Project Engineer onderhoud je ook de contacten met verschillende klanten nationaal en internationaal. Zodoende ben je bereid om (inter)nationaal te reizen om de klantlocaties te bezoeken voor specifieke projecten of het oplossen van problemen. 


Voor deze functie zijn wij op zoek naar een high potential die op termijn kan doorgroeien naar een Managersfunctie. Binnen deze functie leg je verantwoordelijkheid af aan de Manager Electrical Engineering.


Eisen

Een afgeronde WO-opleiding op het gebied van Electrical Engineering of Mechatronica

Affiniteit met en interesse in high-tech technology en troubleshooting equipment

Starter of maximaal 2 jaar werkervaring binnen de machinebouw

Interesse in het verbeteren van bedrijfsprocessen

Je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken

Flexibel en niet bang om binnen een hectische en dynamische omgeving te werken

Goede kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, Duits is een pré

Bereid om internationaal (wereldwijd) te reizen.

Bereid om in jezelf te investeren en op termijn door te groeien naar een manager positie


Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar r.terwint@trinamics.nll en/of bel naar 076-548 7373 en vraag naar Remco Terwint

Solliciteren bij

Remco Terwint +31 (0)76-548 73 73