Manager Inkoop Human Resources

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Een van de grote spelers op de technische markt uit Eindhoven.

Functieomschrijving

De afdeling Purchasing Non Product Related bestaat uit 17 medewerkers en is verantwoordelijk voor de inkoop van alle goederen en diensten, welke niet rechtstreeks in het eindproduct worden verwerkt. Binnen deze afdeling maken we onderscheid tussen uiteenlopende productgroepen zoals; Logistiek & Supply Chain Engineering, Marketing & Sales, IT, HR, Facilitaire Diensten, Maintenance Repair Operations Supplies (MRO) en Capital & Investment.

Als Purchasing Manager HR ben je verantwoordelijk voor het totale inkoopproces van HR gerelateerde zaken. Als Purchasing Manager word je vroeg betrokken bij de ontwikkeling van bestaande en nieuwe diensten en ben je de spin in het web tussen externe leveranciers en de interne klant.

Je zorgt o.a. voor een verantwoorde leverancierskeuze en voert de prijs- en contractonderhandelingen. Dit alles tegen de meest gunstige voorwaarden op het gebied van kwaliteit, en leverbetrouwbaarheid;

Op basis van Key Performance Indicatoren stuur je continu aan op verbetering bij jouw leveranciers; Je streeft ernaar om leveranciers zo vroeg mogelijk te betrekken bij onze ontwikkelprocessen; Je bent continu bezig met het uitvoeren van marktonderzoek en benchmarking om in te kunnen spelen op nieuwe trends in een wereldwijde leveranciersmarkt.

Voor de productgroep HR wij op zoek naar een Purchasing Manager.

Eisen

• Afgeronde HBO of universitaire opleiding, bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde;

• NEVI 1 en 2 diploma is wenselijk;

• Bij voorkeur meerdere jaren inkoopervaring in HR en diepgaande kennis hiervan. Daarnaast kun je ook in aanmerking komen als je kennis en ervaring hebt opgedaan met HR in een andere rol;

• Je beschikt over internationale ervaring en over een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal;

• Je bent communicatief sterk, representatief en je bezit een gezonde dosis ondernemerschap.

Inlichtingen bij

Rick Schipperen +31 (0)76-548 73 73

Solliciteren bij

Stuur je CV naar r.schipperen@trinamics.nl