Production Control Planner

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze opdrachtgever is een grensverleggend technologisch familiebedrijf gevestigd in Helmond. Met ruim 280 medewerkers vervaardigen wij producten onderverdeeld in 2 business lines, te weten Production Automation en Advanced Systems. Onze gepassioneerde mensen zoeken continu de grenzen van de techniek op, waardoor we oplossingen vinden die naadloos op de wensen van onze klanten aansluiten. Wij combineren onze passie voor techniek met puur vakmanschap, want samen ontwikkelen is samen denken, durven, doen. Daar ligt onze kracht.

Functieomschrijving

als Production Control Planner ben je verantwoordelijk voor een goede inrichting van de logistiek flow van nieuwe producten binnen een (nieuw) project. Vanuit de afdeling Planning & Control werkt je binnen een projectteam samen met de andere disciplines van het projectteam. Je hebt hierbij contact met de klant, de productieafdelingen en leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen bewaken en uitvoeren van het logistieke plan.


Zorgdragen voor een goede inrichting van de logistieke flow;

De verbinding zijn binnen de verschillende afdelingen van ons, de klant en leveranciers;

Ontwikkelen van het logistieke plan;

Bewaken, bijstellen en uitvoeren van het logistiek plan.


Eisen

Wij zoeken, gericht op de sterke groei van onze organisatie en uitbreiding van ons team, iemand waarmee we onze ambities waar kunnen maken.

HBO op het gebied van logistiek of techniek

3 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie

Goede communicatieve vaardigheden

Oplossingsgericht


Aanbod

Aan de juiste kandidaat wordt een uitdagende en afwisselende functie geboden binnen een professionele, hoogwaardig technische omgeving. Een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.

Inlichtingen bij

Victor Addotey 076-5487373 / V.addotey@trinamics.nl

Solliciteren bij

Ben je geïnteresseerd in deze functie en of heb je vragen hierover? Wees vrij om contact op te nemen met Victor Addotey op 076-5487373 en stuur je CV + Motivatie naar V.addotey@trinamics.nl