Lead Hardware/Controls Engineer

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze opdrachtgever is een machinebouwer in de omgeving van Breda.

Functieomschrijving

Als lead engineer controleert u de operationele besturingsengineering van onze projecten. Je bereidt de technische concepten voor op de operationele besturing van het project. Vervolgens implementeer je deze concepten. U bewaakt de voortgang en kwaliteit. Als Lead Engineer Controls begeleid je de software en detailengineering, intern en op locatie. Ten slotte ondersteunt u de ontwikkeling van standaard besturingsconcepten en zorgt u ervoor dat deze technieken worden vastgelegd en beveiligd.


Eisen

  • Hoger opleidingsniveau in Industrial Engineering of Control Engineering.
  • 3 jaar ervaring in het ontwikkelen en in bedrijf stellen van technisch complexe installaties
  • Kennis en ervaring met Robotics en PLC-software (ABB en Tia Portal).
  • Kennis van Allen Bradley, Eplan en servobesturingen is een voordeel.
  • In staat om 30% van de tijd te reizen voor klantenbezoeken
  • Kennis van de Nederlandse of Engelse taal. Duits is een voordeel.

Je bent perfect in staat om je eigen werk en het werk van detailingenieurs te plannen en te organiseren. Competenties die het profiel versterken zijn overtuigingskracht, doorzettingsvermogen, creativiteit en vindingrijkheid. U bent ook goed op de hoogte van de verpakkingsindustrie en u weet hoe u deze kennis kunt gebruiken en omzetten in nieuwe technologie binnen de projecten. Ten slotte heb je de ambitie om een team van ongeveer 5 werknemers te kunnen leiden.

Aanbod

Aan de juiste kandidaat wordt een uitdagende en afwisselende functie geboden binnen een professionele, hoogwaardig technische omgeving. Een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.


Inlichtingen bij

Victor Addotey 076-5487373 / V.addotey@trinamics.nl

Solliciteren bij

Victor Addotey 076-5487373 / V.addotey@trinamics.nl