Field Service Specialist besturingstechniek (HBO Elektrotechniek / Mechatronica, ervaring met besturingen, regio Breda)

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze opdrachtgever is leverancier van diverse turn-key projecten binnen de machinebouw. Men opereert wereldwijd en is in staat om keer op keer, op maat gemaakte, klant specifieke producten af te leveren.


Voor deze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een Field Service Specialist besturingstechniek.


Functieomschrijving

De Field Service Specialist besturingstechniek is verantwoordelijk voor het adequaat oplossen van storingen en projecten bij diverse klanten. Je realiseert verbeteringen aan bestaande systemen, waarbij de nadruk ligt op bestuurlijke systemen (o.a. PLC’s van Siemens en robotbesturing). Daarnaast verzorg je trainingen voor de operationele en technische medewerkers van de klanten. Tevens fungeer je als ambassadeur van de afdeling en adviseer je klanten over mogelijke verbeteringen van de installatie. Ook het intern overbrengen van klantvraagstukken naar de account manager vormt een belangrijk deel van je werkzaamheden.

Eisen

De Field Service Specialist besturingstechniek:

Is een gemotiveerde technicus met brede kennis en interesse en wil, voornamelijk in de Benelux, invulling geven aan deze verantwoordelijke ambassadeursrol.

Kan anticiperen op de behoefte van de klant en geeft een hoge prioriteit aan servicebereidheid en klanttevredenheid.

Signaleert problemen, herkent belangrijke informatie en is in staat om verbanden te leggen tussen gegevens.

Komt met oorspronkelijke oplossingen voor problemen die verband houden met de op te

lossen vraagstelling.


Jij 

Hebt HBO werk- en denkniveau op het gebied van elektrotechniek en 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in professionele service- of onderhoudsomgeving.

Hebt ervaring op het gebied van programmeren. 

Bent bereid deel te nemen aan consignatiediensten en geregeld over te werken en in de weekenden te werken, indien de omstandigheden daartoe aanleiding geven.

Kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Bent klant- en servicegericht en doortastend.

Bent in staat je op vaktechnisch niveau goed uit te drukken in de Engelse taal.


Aanbod

Aan de juiste kandidaat wordt een uitdagende en afwisselende functie geboden binnen een professionele, hoogwaardig technische omgeving. Een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.

Inlichtingen bij

Victor Addotey 076-5487373 / V.addotey@trinamics.nl

Solliciteren bij

Ben je geïnteresseerd in deze functie en of heb je vragen hierover? Wees vrij om contact op te nemen met Victor Addotey op 076-5487373 en stuur je CV naar V.addotey@trinamics.nl