Site Supervisor

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze opdrachtgever ontwerpt en produceert geavanceerde logistieke transportsystemen. Deze systemen helpen hun klanten, marktleidende producenten van FMCG (Fast Moving Consumer Goods), concurrerend producten te leveren aan hun afzetmarkten. Wij zijn voor de afdeling Installations On Site van onze opdrachtgever op zoek naar een:


Functieomschrijving

In deze coördinerende functie ben je het aanspreekpunt in het gehele proces van het installeren van projecten bij diverse klanten op locatie. Je zorgt ervoor dat de juiste materialen en middelen beschikbaar zijn, je bewaakt de voortgang en verdeelt en controleert de werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor veiligheid, werkvoorbereiding, de planning, voortgang tot en met de inbedrijfstelling en oplevering bij de klant en de administratieve afwikkeling van de werkzaamheden. Je huurt local contractors in, stuurt deze aan en werkt soms mee aan de installatie en in bedrijfstelling, afhankelijk van de aard en omvang van het project. Uiteindelijk ben je aanwezig bij de afname door de klant en neem je deel aan de projectevaluatie. 

Eisen

- Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau.

- Je hebt goede kennis van mechatronica of elektrotechniek en werktuigbouwkunde.

- Je hebt ervaring met leidinggeven aan een team.

- Je bent in staat veiligheidseisen van de klant om te zetten naar veilige werkzaamheden op locatie.

- Je bent communicatief zeer vaardig.

- Je bent klantgericht en kan goed samenwerken met verschillende partijen, zoals het project- en sitemanagement, het projectteam, de klant en de subcontractors.

- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zeer goed. Bij voorkeur beheers je de Duitse en Franse taal. 

- Je hebt de ambitie en competenties om door te groeien naar de functie van Site Manager.

- Je bent bereid om wereldwijd te reizen.


Aanbod

Aan de juiste kandidaat wordt een uitdagende en afwisselende functie geboden binnen een professionele en hoogwaardige technische omgeving. Goede toekomstperspectieven, een passend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.

Inlichtingen bij

Victor Addotey 076-5487373 / V.addotey@trinamics.nl

Solliciteren bij

Victor Addotey 076-5487373 / V.addotey@trinamics.nl