Patch, Install en Backup Engineer

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze opdrachtgever is een van de grootste hightech bedrijven in Nederland. De machines die hier worden gebouwd worden wereldwijd verkocht en gebruikt in de semiconductor industrie. Al onze slimme apparaten hebben waarschijnlijk chips afkomstig uit de machines van dit bedrijf.


Functieomschrijving

Je bent werkzaam als engineer op het gebied van hulp programma’s als installatie software, patches en back-up software. Deze programma’s worden uitgevoerd binnen een Unix/Linux omgeving.

Heb jij thuis ervaring met het scripten voor bijvoorbeeld je Raspberry Pi, draai je een eigen server of beheer je als hobby een netwerk? Dan is deze functie echt iets voor jou.

 

De afdeling proces engineering specificeert en implementeert hulpprogramma’s om producten te realiseren (bijvoorbeeld: proces en/of technische verbeteringen doen aan bestaande processen).

 

Je bent als expert betrokken bij projecten op het gebied van hulpprogramma’s. Tevens beheer je wijzigingen en incidenten met betrekking tot de hulpprogramma-software procedures en tools.

Je bent verantwoordelijk voor 2e lijnsupport voor softwareprocedures en tooling.

Je geeft training aan de eindgebruiker in het Nederlands en Engels.


Eisen

  • MBO / HBO in Elektronica, Informatica of vergelijkbaar;
  • Je hebt ervaring met programmeren/coderen in Unix/Linux en Python;
  • Shell Scripting kennis is mooi meegenomen;
  • Je bent enthousiast over het verbeteren van processen.

·          

Persoonlijke skills

  • Je bent analytisch, pragmatisch en resultaatgericht;
  • Je hebt een open blik en uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je werk graag in een team maar ben ook initiatiefnemer en zelfstandig;
  • Nederlands is je moedertaal en je Engels is uitstekend.


Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.


Inlichtingen bij

Sam Hoogland

Solliciteren bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar Sam Hoogland via s.hoogland@trinamics.nl en/of bel naar 06-219 34 737