Logistics Engineer

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze opdrachtgever is een internationale toeleverancier voor de hightech machinebouw en Aerospace. Met vestigingen in Nederland, Maleisië en India leveren wij aan OEM-ers over de hele wereld. Wij hebben een sterk gerichte strategie op innovatie en techniek en zoeken dan ook medewerkers die telkens nieuwe grenzen opzoeken en kijken naar mogelijkheden, dit alles binnen een procesgerichte omgeving. Ondanks de omvang van inmiddels circa 550 medewerkers hebben we korte lijnen en een open cultuur.

Functieomschrijving

·          Implementatie en operationele afhandeling van de klantenorders.

·          Managen, coördineren en naar tevredenheid uitvoeren van klantenvragen op het gebied van logistiek.

·          Monitoren van levertijden en eventuele problemen bespreken met de Director Operations/ Production Planner, in geval van conflicten tijdig escaleren en oplossingen initiëren.

·          Bewaken en indien nodig doorvoeren van corrigerende maatregelen om de logistieke afspraken met de klant te kunnen realiseren. De Logistic Engineer vertegenwoordigt hierbij zowel de belangen van de klant als de interne organisatie.

·          Tijdig beschikbaar stellen van de benodigde logistieke informatie aan de betrokkenen binnen het accountteam en de interne organisatie.

·          Opstellen en bijhouden van de performance indicatoren (PI’s) van het logistieke deel binnen het Account Team. Implementatie en operationele afhandeling van de klantenorders.

Eisen

·          Technisch) MBO+ / HBO-niveau, eventueel aangevuld met vakgerichte opleidingen/cursussen.

·          Minimaal 3 jaar werkervaring binnen een vergelijkbare functie.

·          Ruime kennis en ervaring in een technische productieomgeving en een goede kennis van deze markt/ branche.

·          Uitstekende klantgerichte houding.

·          Uitstekende contactuele vaardigheden alsmede goede kennis en beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.

·          Beschikt over een pro-actieve houding, persoonlijke uitstraling, een goed analytisch vermogen, overtuigingskracht en is stressbestendig.

Inlichtingen bij

Robin Aernoudts

r.aernoudts@trinamics.nl

040-4015200

Solliciteren bij

Robin Aernoudts

r.aernoudts@trinamics.nl

040-4015200