Embedded Software Engineer

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Voor onze opdrachtgever actief in de hightech sector die elektronica alsmede machine-besturingen en software ontwerpt voor o.a. de plaat verwerkende, semiconductor en automotive industrie, zijn we per direct opzoek naar Embedded Software Designers.

Functieomschrijving

Als Software Engineer ben je een belangrijke pijler binnen de afdeling Ontwikkeling. In teamverband wordt op projectmatige wijze gewerkt aan de realisatie van hoogwaardige software. Als medewerker wordt je stapsgewijs ingezet in het ontwikkelproces en matchen we je kennis en ervaring met onze projecten. De Engineers werken nauw samen binnen de diverse projectteams aan technische vragen van onze klanten. Overleg, communicatie, delen van kennis en inzicht en het streven naar kwalitatief hoogwaardige oplossingen, zijn daarbij leidend.

Eisen

  • Ervaren kandidaren alsmede afstudeerders e/o net afgestudeerden in bezit van een HBO/TU-diploma met (enige) ervaring in embedded software ontwikkeling en het schrijven van technische software, opgedaan tijdens werkervaring, (hobby)projecten en/of afstudeeropdracht.
  • Bekend met en kennis van C/C++/OOP en/of C#, ervaring met linux / windows is een pré.
  • Ervaring met het in teamverband opleveren van kwalitatief hoogwaardige software incl. interactie met HW domein.

Aanbod

Zie je jezelf terug in deze functie of heb je nog vragen? Stuur dan je CV naar p.claassen@trinamics.nl of bel naar 040 401 52 00 en vraag naar Philippe.

 

Inlichtingen bij

Philippe Claassen +31 (0)40-401 52 00

Solliciteren bij

Philippe Claassen +31 (0)40-401 52 00

p.claassen@trinamics.nl