Hardware engineer E-industrie

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze opdrachtgever is een middelgroot bedrijf met een brede ervaring in het elektrisch ontwerpen van allerhande systemen. Op het gebied van de elektrotechniek en industriële ICT omvat onze klantenkring een breed scala aan industrieën; van milieu tot chemie en van papier tot voeding- en genotmiddelen. Vanwege voortdurende groei van de orderportefeuille zijn wij blijvend op zoek naar gemotiveerde mensen binnen ons team.

Naast de mogelijkheden om technisch verder te komen in je carrière streeft onze opdrachtgever er ook naar om een gezellig bedrijf te zijn met een ontspannen bedrijfscultuur. Al onze medewerkers kunnen hun ideeën en wensen direct kenbaar maken. Er worden geen boeken vol procedures gevolgd en geen oeverloze vergaderingen belegd. Iedere medewerker krijgt de kans om een bijdrage te leveren aan het bedrijf op de manier die bij hem/haar past.

Functieomschrijving

Als Hardware Enginer ben je in staat om zowel kwalitatief als kwantitatief op een juiste wijze automatiseringsprojecten te ontwikkelen m.b.t. elektrotechnische systemen voor industriële toepassingen. Vanuit opgestelde specificaties draag je zorg voor de benodigde hardware engineering en het ontwikkelen van de benodigde elektrotechnische tekeningpakketten.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het selecteren en specificeren van materialen, het voeren van technisch overleg met de opdrachtgever, het op basis van afwijksrapporten overleggen van meerwerken aan de projectleider, het rapporteren van de voortgang van de werkzaamheden en de omvang (uren)  aan de projectleider.



Eisen

- Hbo werk- en denkniveau; door werkervaring en/of afgeronde opleiding.

- Relevante vakgerichte cursussen/opleidingen op het gebied van hardware engineering van elektrotechnische systemen.

- In staat om zelfstandig te functioneren.

- Communicatief vaardig.

- Beschikt over kennis van de geldende richtlijnen en normen en de benodigde ervaring met AutoCAD en E-Plan

Inlichtingen bij

Robin Aernoudts

r.aernoudts@trinamics.nl

040-4015200

Solliciteren bij

Robin Aernoudts

r.aernoudts@trinamics.nl

040-4015200