Black Belt Quality Officer

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Als Quality Officer werk je binnen de afdeling Quality & Reliability. In deze rol voer je de kwaliteitsfilosofie uit en pas je de Six Sigma tools & methodieken toe binnen Product Ontwikkeling. Je rapporteert reslutaten aan de Supervisor Six Sigma Support en werkt daarnaast nauw samen met de Project / Program Managers. Je werkt in teamverband aan uitdagende DFSS/DMAIC projecten om de klanttevredenheid te verhogen middels:

·         Coachen / Faciliteren van Engineering afdelingen [Vehicles, Engines & Embedded] en gerelateerde SE teams door actief te begeleiden in de te nemen stappen betreffende het traject binnen PCP, DFSS of DMAIC.

·         In geval van een (re)design adviseren en ondersteunen van constructiegroepen bij het toepassen van DFSS (Faciliteren / Analyseren). Uiteindelijk geef je een onafhankelijk oordeel over de kwaliteit van de toegepaste tools en methodieken (Beoordelen).

·         Coördineren van activiteiten over het gehele ontwikkeltraject binnen het aan jou toegewezen project en het geven van PCP gerelateerde Design For Six Sigma & SPICE training modules.

·         Meewerken aan het continue verbeteren van Tools / Templates / Processen incl. de uitrol hiervan binnen de organisatie / SE teams.

·         Uitvoeren van complexe analyses, met als basis de systematische toepassing van de Six Sigma probleemanalyse- en oplossingstechnieken, zelf dan wel als coach van getrainde Belts.


Functieomschrijving

• Black Belt gecertificeerd 
• Kennis en ervaring in DFSS 
• Kennis en ervaring van productontwikkeling of productfabricage / industrialisatie 
• Kennis/affiniteit met Software, Mechatronische Systemen en Embedded Engineering 
• Kennis en ervaring van (automotive) SPICE en Quality Assurance is een pre. 
• Goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, Duitse kennis is een pré 


Inlichtingen bij

Interesse?
Herken je jezelf in bovenstaande vacaturetekst of heb je wellicht nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar k.van.stigt@trinamics.nl  of bel (0031) 076-5487373 en vraag naar Koen van Stigt.


Solliciteren bij

Koen van Stigt 076-5487373