Meewerkend voorman assemblage (MBO3/4 in een technische richting, verantwoordelijk, enthousiast, pragmatisch en communicatief)

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Je komt terecht in een dynamische en multiculturele omgeving waarin de corebusiness bestaat uit de productie en levering van complete meetoplossingen voor industriële procesinstrumentatie. De expertise is uniek in de wereld, dit geldt voor de standaardproducten als het geleverde maatwerk. Onze klant heeft naast een aantal vestigingen in Nederland, nog vestigingen in 11 andere landen. Het bedrijf is verder in totaal in 55 landen actief met sales-agentschappen.

Op de locatie van de betreffende vacature werken ruim 400 man. Onze klant concentreert zich niet alleen op de toepassing van de fysica, mechanica en elektronica (hardware én software) maar ook op het ontwikkelen van kennis. Onze klant is actief in een nichemarkt. Hierdoor heeft het de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Het bedrijf is zeer internationaal gericht en er heerst een open en informele werksfeer.

Eisen

Als meewerkend voorman assemblage geef je sturing aan één van de productielijnen binnen de productie afdeling in de breedste zin van het woord; planning, uitvoering en gereed product. Je denkt (pro) actief mee en levert een bijdrage aan de optimalisatie en organisatie van het productieproces. Je bent en voelt je verantwoordelijk voor de realisatie van de resultaten van je productielijn. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers die onder jouw productielijn vallen. Daarnaast sta je als meewerkend voorman assemblage met je voeten in de klei en werk je mee in het productieproces.


Functie eisen

• MBO 3/4 in een technische richting, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, electrotechniek of luchtvaarttechniek

• Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een technische productieomgeving

• Goede beheersing van de Nederlandse taal

• Sociaal en communicatief vaardig

• Staat stevig in zijn schoenen

• Ervaring met ERP-systemen en een gedegen kennis van MS Office


Kernwoorden bij deze functie: Communicatief, Pro-actief, Initiatiefrijk, Sterke teamspeler, Pragmatisch, Stressbestendig, Resultaat- en Kwaliteitsgericht.

Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar j.gartz@trinamics.nl of bel naar 076 – 548 73 73 en vraag naar Jeffrey Gartz