Technisch Tekenaar Maritiem

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze klant is gespecialiseerd in de ontwikkeling, assemblage en installatie van technische installaties in de maritieme sector. Wil jij werken bij een professioneel bedrijf met een informele bedrijfscultuur en stel jij de klant voorop? Lees dan snel verder! 

Functieomschrijving

Als Technisch Tekenaar ben jij niet alleen de ontwerper van elektrotechnische installaties maar ben je ook de verantwoordelijke voor de uitwerking hiervan. Dit doe je zelfstandig of in teamverband en je maakt gebruik van AutoCAD en Eplan om verschillende elektrotechnische apparatuur te ontwikkelen. Je hebt de ruimte om te leren en te groeien om zo te werken aan je toekomst. 

Eisen

  • Minimaal een afgerond MBO opleiding niveau 4 is een must  in de richting van elektrotechniek, werktuigbouwkunde of gerelateerd;
  • Je bent vakkundig en kunt zelfstandig werken;
  • Je hebt ervaring met tekenprogramma’s zoals Eplan;
  • Je hebt een praktische klant- en servicegerichte instelling en beschikt over goede contactuele vaardigheden.
  • Je bent gedreven, toont initiatief en hebt verantwoordelijkheidsgevoel.

Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Inlichtingen bij

Sjoerd Mom 

Solliciteren bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV naar s.mom@trinamics.nl en/of bel naar 024 – 202 226 22 en vraag naar Sjoerd Mom.