Embedded Software Test Engineer

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Een van Europa’s grootste spelers op de Automotive markt.

Functieomschrijving

Onze opdrachtgever ontwikkelt en produceert volwaardige voertuigen van A tot Z. In deze voertuigen zijn embedded systemen geïmplementeerd die de powertrain, exhaust aftertreatment, voertuig- en chassissystemen controleren. In deze functie ben je onderdeel van de verificatie groep die deze systemen en controllers test aan de hand van Hardware-In-The-Loop.


De software test engineer is actief in de verificatie en validatie van de software die op de embedded systemen draait. De functionele gebieden waarin gewerkt wordt verschillen naar gelang de projectbehoefte.

De test designs worden gemaakt tegen de requirements gesteld aan het betreffende systeem. De uitwerking naar de test cases gebeurt in HP QualityCenter en de testen worden uitgevoerd op hardware-in-the-loop systemen.


U werkt voor meerdere projecten en stemt op frequente basis af met de test coördinator, verschillende ontwikkelaars en de project lead engineers. U rapporteert aan de Supervisor van de groep Verification binnen de afdeling Verification, Requirements & Support en functioneel aan de project lead engineer(s).

Eisen

• HBO/WO richting WTB, Automotive, Computer Science, Natuurkunde etc.

• Kennis en ervaring met Matlab/Simulink

• Kennis van HP QualityCenter is een voordeel

• Ervaring met proces ondersteunde tools zoals defect management, calibratie- en programmeertools

• Kennis van het Engels en Nederlands is een eis.

Inlichtingen bij

Rick Schipperen +31 (0)76-548 73 73

Solliciteren bij

Stuur je CV naar r.schipperen@trinamics.nl