Werkvoorbereider binnen de Logistiek

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Bij onze opdrachtgever ben je samen met je collega-werkvoorbereiders en de treindienstleiders onderdeel van het Besturingscentrum van de Productie-eenheid Randstad Noord. Jouw werkplek is het onderhoudsbedrijf in Leidschendam dat verantwoordelijk is voor het kleine onderhoud, zoals kleine herstellingen en de schoonmaak van de treinen. Samen zorgen jullie ervoor dat de logistieke en onderhoudsprocessen zo efficiënt mogelijk ingepland worden. Ook richt het team zich continu op het verbeteren van de processen. Er wordt open en direct gecommuniceerd. Naast een goed geoliede samenwerking met je directe collega’s is ook de samenwerking met verschillende externe partijen belangrijk, zoals met het reinigingsbedrijf. Bijna al het materieel rijdt overdag rond, vandaar dat het Besturingscentrum 24/7 open is. Daarom werk je in wisseldiensten (vroeg, laat of nacht) en je rapporteert aan de teamleider werkvoorbereiding.

Functieomschrijving

Als werkvoorbereider werk je in een technische omgeving en heb je nauw contact met je collega’s om de logistieke en onderhoudsprocessen in te plannen. Daarbij benut je de productiecapaciteit zo effectief mogelijk en zorg je ervoor dat de monteurs hun werk zo goed, veilig en efficiënt mogelijk kunnen doen. Je komt te werken aan een bureau met meerdere computerschermen voor een goed overzicht. Op 1 scherm komt het onderhoudswerk binnen en op het andere scherm zie je welke monteurs beschikbaar zijn. Jij wijst als werkvoorbereider het werk toe aan de monteurs die op dat moment dienst hebben en bevoegd zijn. Daarnaast zorg je ervoor dat er een logistiek plan ligt voor een rangeerterrein waarmee de treinen op het juiste moment op de juiste sporen te komen staan. Mede dankzij jouw energieke en proactieve houding ben jij van onschatbare waarde bij:

  • Het verwerken en analyseren van verstoringen;
  • Het vertalen van verstoringen naar de 5 M’en: mensen, middelen, materialen, methodes en materieel;
  • Het inventariseren en analyseren van de beschikbare middelen;
  • Het opstellen van het rangeerplan gebaseerd op het logistieke afhandelingsplan.

Eisen

  • Je hebt een hbo werk- en denkniveau (maar minimaal diploma mbo niveau 4), het liefst richting logistiek;
  • Je bent in bezit van het VCA-Basis-certificaat of je wilt deze behalen;
  • Je hebt kennis van het onderhoudsproces en logistieke processen;
  • Je houdt van puzzelen en van analyseren om zo de meest efficiënte planningen te kunnen maken.

Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw expertise in te zetten binnen deze uitdagende functie? Na een periode van detachering, en bij goed functioneren, treed je bij de opdrachtgever in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar t.van.der.linden@trinamics.nl en/of bel naar 010 - 307 27 27 en vraag naar Tom van der Linden.