Uitvoerder W – Regio Nijmegen

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze opdrachtgever is een bekende totaal installateur met diverse vestigingen in het land. Zij zijn in Nijmegen op zoek voor het team Utiliteit en Ziekenhuizen.


Functieomschrijving

Je bent op locatie de leidinggevende (6 tot 30 medewerkers) in deze functie. Tevens zorg je ervoor dat projecten efficiënt worden gerealiseerd. Jouw verantwoordelijkheid is er op gericht de coördinatie en planning van de uitvoering in overleg met de klant en het projectteam te optimaliseren. Een uitstekende voortgang van et project is jouw doel, tevens horen het testen en in bedrijfstellen van de installatie bij je taken. Je houdt toezicht op de kwaliteit van de gehele installatie en bent de leidinggevende van de 1e monteurs.

Je organiseert tussen- en eindcontroles ten behoeve van de kwaliteit en het resultaat. Ook de coördinatie van revisietekeningen en overige projectdocumentatie behoren tot het takenpakket.

Je signaleert meerwerk en verkoopkansen voor eigen afdeling en andere afdelingen.


Eisen

·         MBO niveau 4 door ervaring en/of opleiding

·         VCA-VOL

·         Rijbewijs B

·         Minimaal 2 jaar ervaring binnen de verantwoordelijkheid van deze functie

·         Klantgerichte en klantvriendelijke houding en communicatie

·         Leidinggevende capaciteiten


Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.


Inlichtingen bij

Sam Hoogland

Solliciteren bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar Sam Hoogland via s.hoogland@trinamics.nl en/of bel naar 06-219 34 737