Supply Chain Engineer (BSc/MSc, Supply Chain, Logistics, Planning, regio Eindhoven)

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Voor onze klant een snelgroeiend, dynamisch en technisch bedrijf dat hoogwaardige machines levert voor de halfgeleiderindustrie, zijn we op zoek naar een Supply Chain Engineer.

De Supply Chain Engineer maakt deel uit van de afdeling Supply Chain Management.  Deze afdeling is verantwoordelijk voor het verzekeren en garanderen van de (logistieke) kwaliteit van de onderdelen en modules, zodat de beschikbaarheid van deze materialen kan worden verzekerd.


Functieomschrijving

Als Supply Chain Engineer werk je veelvuldig samen met andere disciplines en afdelingen binnen het bedrijf. Daarnaast onderhoud je veel contact met klanten en leveranciers.

 

Je analyseert de supply chain op risico’s, doorlooptijden, kostprijsopbouw, volume flexibiliteit en de balans tussen ketenwaarde en klantendekking. Pro-actief benoem je op deze gebieden verbeteracties en voer je deze uit, zowel bij de interne productieafdelingen als bij de toeleveranciers. 

 

Het verbeteren van de planningsprocessen.

Voorbereiden van de MPS-cyclus door het stabiel houden van de leveringstijden.

Het uitvoeren en coordineren van het onderzoek binnen de (complexe) supply chain om te achterhalen of het opgestelde plan haalbaar is.

Implementeren van de overeengekomen MPS in SAP en dit tevens communiceren met alle belanghebbende partijen. Tevens het bewaken van de kwaliteit van de MPS in SAP.

Het ondersteunen van de diverse planners (material, customer, project etc.) met beslissingen, voortgang productieproces en bij escalaties.


Eisen

Je beschikt over een HBO/WO opleiding op het gebied van Supply Chain Management, Technische Bedrijfskunde, Operations Management, Logistiek, Bedrijfskunde of Business Administration of vergelijkbaar, enkele jaren werkervaring is een pré.

 

Andere belangrijke kenmerken voor het vervullen van de rol van Supply Chain Engineer zijn:

0-2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie in een bijbaan of stage.

Ervaring of affiniteit met planning, logistieke processen en verbeterprojecten binnen een high-tech omgeving is een pré.

Kennis en ervaring met SAP , MS Office en Lean Six Sigma is een pré

Uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal

Analytisch sterk onderlegd, accuraat en een sterke drive om goede resultaten te behalen

Proactief, hands-on en je kunt je makkelijk aanpassen aan constant veranderende omstandigheden


Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Inlichtingen bij

Victor Addotey 076-5487373 / V.addotey@trinamics.nl

Solliciteren bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar V.addotey@trinamics.nl en/of bel naar 076 548 7373 en vraag naar Victor Addotey