Technical Engineer binnen de Aviation Branche

Organisatie- en afdelingsomschrijving

De organisatie, gevestigd in de regio Rotterdam, is marktleider op het gebied van verlichting, communicatie en radarsystemen voor de offshore industrie. Wegens een groei zijn ze op dit moment op zoek naar een Technical Engineer. Het team is een klein specialistisch team, jou bijdrage is dus direct merkbaar in de organisatie. De sfeer binnen de organisatie is informeel, daarnaast denkt de organisatie mee aan de ontwikkeling van haar werknemers.

Functieomschrijving

Bij onze opdrachtgever is de Technical Engineer de persoon die, in samenwerking met de tekenaar, de projecten voor een systeem ontwikkelt tot een tekenpakket.

De projecten waaraan je werkt zijn licht-, radar- en geluidsbakens die werken op verschillende voedingssystemen (UPS en zonne- en / of windenergie). Dankzij de systemen van de opdrachtgever worden schepen en helikopters veilig naar of langs de offshore-platforms op zee geleid. Werkzaamheden die verder bij deze functie komen kijken zijn oa.:

  • Opstellen van het tekeningenpakket op basis van de klantspecifieke offerte, in samenwerking met de Senior Technical Engineer en de Autocad tekenaars. Hierbij gaat het ook om algemene tekeningen, bedradingsschema's, aansluitschema's en stuklijsten;
  • Maken van bestanden voor inkoop, productie en kwaliteitscontrole (inclusief tekenpakket, memo's en stuklijsten);
  • Controle van de documentatie op basis van (klant-) specificaties;
  • Technisch aanspreekpunt voor kwaliteitscontrole en productieafdeling.

Eisen

  • Bachelor in Industrial Engineering (Technische bedrijfskunde of gelijkwaardig);
  • Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift, beheersing van de Duitse taal is een pré;
  • Je hebt werkervaring in een leverancier-klantomgeving en interesse in verschillende technische disciplines;
  • Je bent een echte teamspeler met een duidelijke focus op de klant;
  • Je hebt een probleemoplossend vermogen.

Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar t.van.der.linden@trinamics.nl en/of bel naar 010 307 27 27 en vraag naar Tom van der Linden.