Projectmanager binnen de Aviation industrie

Organisatie- en afdelingsomschrijving

De organisatie, gevestigd in de regio Rotterdam, is marktleider op het gebied van verlichting, communicatie en radarsystemen voor de offshore industrie. Wegens een groei zijn ze op dit moment op zoek naar een Projectmanager. Het team is een klein specialistisch team, jou bijdrage is dus direct merkbaar in de organisatie. De sfeer binnen de organisatie is informeel, daarnaast denkt de organisatie mee aan de ontwikkeling van haar werknemers.

Functieomschrijving

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het succes van volledige klantprojecten. Dit begint wanneer een klantproject voor het eerst wordt opgemerkt en eindigt met een succesvolle implementatie van de producten en documentatie bij de klant en een succesvolle ingebruikname van het project.

Je bent als projectleider verder op de hoogte van het perspectief van de verschillende belanghebbenden en je bent in staat om zowel bij de opdrachtgever als de klant de betrokken processen en medewerkers te beheren. Verdere werkzaamheden waaraan je kunt denken zijn:

  • Motiveren, stimuleren, coachen en corrigeren van deelnemers aan het projectteam;
  • Onderhandelen met teamleiders over de planning van werknemers;
  • Je staat in contact met de klant en leveranciers, met betrekking tot de voortgang van het project;
  • Daarnaast ben je in staat om de belangen van opdrachtgever tijdens het project te verdedigen.

Eisen

  • Bachelor in Industrial Engineering (Technische bedrijfskunde of gelijkwaardig);
  • Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift, beheersing van de Duitse taal is een pré;
  • Je hebt werkervaring in een leverancier-klantomgeving en interesse in verschillende technische disciplines;
  • Je bent een echte teamspeler met een duidelijke focus op de klant;
  • Je hebt een probleemoplossend vermogen.

Aanbod

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.

Inlichtingen bij

Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar t.van.der.linden@trinamics.nl en/of bel naar 010 307 27 27 en vraag naar Tom van der Linden.