Functioneel Applicatiebeheerder

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Trinamics Nijmegen is op zoek naar functioneel applicatiebeheerders die ervaring hebben met informatiesystemen. De opdrachtgever is een groot (inter)nationaal bedrijf binnen de energiesector waarvoor een nieuwe en enthousiaste kandidaat wordt gezocht die een afgeronde HBO opleiding heeft.

Functieomschrijving

Wat je gaat doen? Jij bent verantwoordelijk voor de functionaliteit van de informatiesystemen van de opdrachtgever. Jij bent de verbindende factor tussen de IT en aan de andere kant de business. Samen met een team ontwikkelaars, testers en andere functioneel beheerders zorgen jullie ervoor dat de IT services goed en tijdig worden aangeleverd. Hierbij heb je een gevarieerde baan waarbij het aannemen, analyseren en oplossen van incidenten hoort. Ook ga je ondersteuning verlenen op het moment dat het informatiesysteem gebruik gaat worden. Wanneer er nieuwe software beschikbaar is, zorg jij ervoor dat dit wordt geïmplementeerd zodat zowel interne als externe gebruikers weer door kunnen.


Eisen

  • Je hebt een relevante, afgeronde HBO opleiding, het liefst richting de IT;
  • Werkervaring met (functioneel) applicatiebeheer;
  • Bekend met ITIL, BISL, Agile en Scrum;
  • Je bent analytisch sterk en haalt eventuele problemen er zo tussenuit;
  • Bekend met databases en interfaces.

Aanbod

Wij bieden je de kans om door te groeien binnen een grote organisatie. Na een periode van detachering en bij goed functioneren, treed je in vaste dienst. Trinamics bied een passend salaris, toekomstperspectief en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook zijn er leuke extra’s, zoals korting op de zorgverzekering en aanbrengpremies.


Inlichtingen bij

Ben jij degene die wij zoeken of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV en een motivatiebrief naar k.wagener@trinamics.nl en/of bel naar 024 – 202 26 22 en vraag naar Klaas Wagener.

Solliciteren bij

Klaas Wagener 024-2022622